مواد لازم و آموزش پلو کباب لبنانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پلو کباب لبنانی
کباب یکی از غذاهای معروف و محبوب در فرهنگ های ایرانی، ترکی و عربی است. یکی از انواع کباب، کباب کوبیده است که معمولاً از گوشت قرمز درست می شود. پلو کباب لبنانی یک نوع خاص از کباب کوبیده است که به روش سرخ کردن در تابه یا گریل تهیه می شود. این کباب پس از پخت، بر روی برنج سرو می شود. برای یادگیری دقیق و کامل طرز تهیه پلو کباب لبنانی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده گوسفندی | ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز رنده شده | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر زیره سبز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | نصف قاشق چای خوری |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
جوز هندی | نصف قاشق چای خوری |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
سماق | ۲ قاشق چای خوری |
نعناع | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
روغن گیاهی | به مقدار کافی |
آموزش پلو کباب لبنانی
مرحله اول
برای درست کردن پلو کباب خوشمزه لبنانی، ابتدا سیر را با نمک در یک هاون له می کنیم یا بر روی تخته آشپزخانه با چاقو خرد می کنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد. سپس سیر له شده را در یک کاسه بزرگ قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، زیره سبز، دارچین، سماق، فلفل قرمز و فلفل سیاه را خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و به شکل گرد درمی آوریم.
مرحله سوم
کوفته ها را روی یک سطح صاف کمی فشار می دهیم و سپس به سیخ می کشیم. سپس روی آنها را با روغن میمالیم. سیخ های کباب را روی گریل قرار میدهیم یا تابه گریل را چند دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله چهارم
حالا سیخ ها را روی تابه گریل میچینیم و هر طرف آنها را ۳ تا ۴ دقیقه میپزیم. نکته اینجاست که از چرخاندن سیخ ها خودداری کنیم. میتوانیم این کوفته کباب ها را با حرارت ملایم هم سرخ کنیم. پس از پخت، میتوان آن ها را با رشته پلو یا برنج آبکش سرو کنیم.