مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو گوجه با مرغ بریان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پلو گوجه با مرغ بریان

پلو گوجه با مرغ بریان یکی از غذاهای خوشمزه و ساده خاورمیانه است که با طعم های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
گوجه فرنگی ۶ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۴ عدد
جعفری و شوید ۱ دسته کوچک
آب مرغ ۲ تا ۳ لیوان
کره ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش پلو گوجه با مرغ بریان

مرحله اول

برای تهیه پلو گوجه خوشمزه با مرغ بریان، ابتدا مقداری نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه روی تکه‌های مرغ می‌پاشیم و با دست روی آن‌ها ماساژ می‌دهیم تا ادویه‌ها به خوبی به گوشت مرغ نفوذ کنند. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، کف سینی فر را با کمی روغن چرب می‌کنیم. سپس ۳ عدد از پیازها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و در کف سینی قرار می‌دهیم. بعد، تکه‌های مرغ را روی پیازها می‌گذاریم و سینی را به فر می‌فرستیم.

مرحله سوم

حالا برنج را در یک کاسه بزرگ با آب می‌ریزیم تا خیس بخورد. در حین اینکه برنج خیس می‌خورد، پیازهای باقی‌مانده را به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته و پیازها را با کره به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، پیازها را تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند. سپس کمی زردچوبه به آن‌ها اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. حالا جعفری را ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده و درون قابلمه رنده می‌کنیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و همه مواد را تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند و طعم خامی رب گرفته شود.

مرحله ششم

در این مرحله، برنج خیس خورده را به قابلمه اضافه کرده و آب مرغ را هم می‌ریزیم. سپس اجازه می‌دهیم آب مرغ به جوش بیاید. وقتی که آب مرغ جذب برنج شد و برنج کمی پخته شد، درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، تکه‌های مرغ را برمی‌گردانیم تا طرف دیگرشان نیز طلایی شود. وقتی که مرغ کاملاً پخته شد، چند دقیقه گریل را روشن کرده تا رنگ مرغ زیباتر شود.

مرحله هشتم

برای دم کشیدن برنج، حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است. وقتی برنج به خوبی دم کشید، آن را مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت شود. سپس برنج را در یک دیس سرو می‌کنیم و کنار تکه‌های مرغ بریان می‌گذاریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا