مواد لازم و آموزش پلو یونانی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پلو یونانی
پلو یونانی یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور یونان است که در سرتاسر دنیا به عنوان غذایی محبوب شناخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
سینه مرغ کامل | ۱ عدد |
فلفل دلمهای قرمز | ۱ عدد |
کنسرو نخود فرنگی | ۱ پیمانه |
کنسرو ذرت | ۱ پیمانه |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
ادویه کاری و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و زعفران دمکرده | به مقدار کافی |
دستور پخت پلو یونانی
تفت دادن گوشت مرغ
برای تهیه پلو یونانی مجلسی ابتدا پیاز را ریز خرد میکنیم و به همراه کره داخل یک تابه تفت میدهیم تا نرم شود. سپس سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم.
افزودن ادویه
در این مرحله ادویه کاری، پاپریکا، فلفل سیاه و زردچوبه را به مرغ اضافه میکنیم و مرغ را تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند. وقتی مرغ کمی سرخ شد، قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و به تابه میریزیم.
تفت دادن قارچ ها
حالا قارچها را تفت میدهیم تا آب آنها تبخیر شود و مقداری سرخ شوند. سپس نخود فرنگی و ذرت را به تابه میافزاییم و پس از دو دقیقه تفت دادن، فلفل دلمهای را خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم.
پخت مرغ و سبزیجات
بعد از اینکه فلفل دلمهای نرم شد، میتوانیم به دلخواه مقداری زعفران دمکرده به تابه اضافه کنیم. حالا یک فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب آن را میگذاریم تا مرغ و سبزیجات به خوبی بپزند.
خیساندن برنج
برای پخت برنج، ابتدا برنج را بسته به نوع آن به مدت ۱ تا ۲ ساعت خیس میکنیم. سپس یک قابلمه را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید. در این مرحله کمی نمک و روغن به آب جوش اضافه میکنیم.
اضافه کردن مخلوط مرغ
سپس برنج را به آب جوش اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا آب کم شود. وقتی آب برنج کم شد، مخلوط مرغ را به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم. در نهایت یک دمکنی روی درب قابلمه میگذاریم تا برنج بخار بگیرد و بپزد.