مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو یونانی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پلو یونانی

پلو یونانی یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور یونان است که در سرتاسر دنیا به عنوان غذایی محبوب شناخته می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ کامل ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
کنسرو نخود فرنگی ۱ پیمانه
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
ادویه کاری و پاپریکا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و زعفران دم‌کرده به مقدار کافی

دستور پخت پلو یونانی

تفت دادن گوشت مرغ

برای تهیه پلو یونانی مجلسی ابتدا پیاز را ریز خرد می‌کنیم و به همراه کره داخل یک تابه تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

افزودن ادویه

در این مرحله ادویه کاری، پاپریکا، فلفل سیاه و زردچوبه را به مرغ اضافه می‌کنیم و مرغ را تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند. وقتی مرغ کمی سرخ شد، قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به تابه می‌ریزیم.

تفت دادن قارچ ها

حالا قارچ‌ها را تفت می‌دهیم تا آب آن‌ها تبخیر شود و مقداری سرخ شوند. سپس نخود فرنگی و ذرت را به تابه می‌افزاییم و پس از دو دقیقه تفت دادن، فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

پخت مرغ و سبزیجات

بعد از اینکه فلفل دلمه‌ای نرم شد، می‌توانیم به دلخواه مقداری زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کنیم. حالا یک فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب آن را می‌گذاریم تا مرغ و سبزیجات به خوبی بپزند.

خیساندن برنج

برای پخت برنج، ابتدا برنج را بسته به نوع آن به مدت ۱ تا ۲ ساعت خیس می‌کنیم. سپس یک قابلمه را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. در این مرحله کمی نمک و روغن به آب جوش اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن مخلوط مرغ

سپس برنج را به آب جوش اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا آب کم شود. وقتی آب برنج کم شد، مخلوط مرغ را به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم. در نهایت یک دم‌کنی روی درب قابلمه می‌گذاریم تا برنج بخار بگیرد و بپزد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا