مواد لازم و آموزش پنکیک توت فرنگی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پنکیک توت فرنگی
پنکیک یک نوع صبحانه سنتی اروپایی است که در تابه تهیه میشود و میتوان آن را با میوههای مختلف، عسل، شکلات ذوب شده و مغزها تزئین کرد. این پنکیکها معمولاً به شکل دایرههای ضخیم درست میشوند و میتوان مواد دلخواه را بین آنها یا رویشان قرار داد. در این دستور، ما از پوره توت فرنگی در خمیر پنکیک استفاده میکنیم که طعمی بینظیر ایجاد میکند. همچنین این پنکیکها ظاهری زیبا و خاص دارند که هر کسی را جلب میکند. پنکیکهای توت فرنگی شبیه به پنکیکهای معمولی تهیه میشوند و میتوان آنها را با خامه، مربا یا شکلات سرو کرد. به دلیل وجود توت فرنگی در این پنکیکها، میتوان آنها را با خامه قنادی و توت فرنگی تازه مزین کرد. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله تهیه پنکیک توت فرنگی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پنکیک توت فرنگی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | یک و یک چهارم پیمانه |
شکر | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
کره آب شده | ۵۰ گرم |
آرد | ۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش پنکیک توت فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن پنکیک خوشمزه با طعم توت فرنگی، به باترمیلک نیاز داریم. ابتدا یک کاسه برداشته و سرکه سفید و شیر را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید.
مرحله دوم
بگذارید مخلوط به مدت یک ربع ساعت به حال خود بماند تا غلیظ شود. وقتی باترمیلک آماده شد، آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و الک کنید. سپس در یک کاسه، تخممرغها را بشکنید.
مرحله سوم
شکر و وانیل را به تخممرغها اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. کره را ذوب کرده و به مخلوط تخممرغها اضافه کنید. سپس چند قاشق از مخلوط آرد و بکینگ پودر را نیز بیفزایید.
مرحله چهارم
حالا کمی از باترمیلک را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. باقیمانده آرد و باترمیلک را نیز به تدریج اضافه نمود و خوب مخلوط کنید. سپس مواد پنکیک را به دو قسمت تقسیم کرده و در دو کاسه جدا قرار دهید.
مرحله پنجم
توت فرنگیها را شسته و به صورت پوره درآورید. پوره توت فرنگی باید به غلظت یک سس باشد. سپس این سس را به مواد پنکیک اضافه کنید. اگر قصد دارید دو رنگ باشد، تنها به نصف مواد توت فرنگی اضافه کنید. در این مرحله یک تابه نچسب آماده کنید.
مرحله ششم
به تابه روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی تابه داغ شد، نیازی به چرب کردن نیست و کافیست یک ملاقه از مواد پنکیک را در تابه بریزید. کمی صبر کنید تا روی پنکیک حبابهای کوچکی شکل بگیرد.
مرحله هفتم
سپس پنکیک را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته و طلایی شود. بعد از پخت، آن را از تابه خارج کنید و به همین ترتیب بقیه پنکیکها را آماده کنید. میتوانید برای تزیین از توت فرنگی خرد شده، عسل، شیره افرا یا شکلات صبحانه و مربا استفاده کنید.