مواد لازم و آموزش پنکیک توری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پنکیک توری
پنکیک توری یکی از خوشمزهترین پنکیکهای ساده و معروف است که میتوان آن را با طعمهای مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک توری، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۷۵ گرم |
نشاسته ذرت | ۳۷ گرم |
آرد برنج | ۳۷ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۵۰ گرم |
شیر | ۹۰ تا ۱۳۰ میلی لیتر |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
روغن | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | ½ قاشق چایخوری |
آموزش پنکیک توری
مرحله اول
برای درست کردن پنکیک توری، اول از همه آرد گندم و آرد برنج را از یک الک رد میکنیم و در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس شکر، وانیل، نمک و تخممرغ را در یک کاسه دیگر مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و مواد را به خوبی هم میزنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط آردها را به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم تا گلوله نشود.
مرحله سوم
وقتی که مواد خوب مخلوط شدند، روغن را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا بافت مواد شبیه مایه کیک شود. سپس مایه پنکیک را داخل یک کیسه فریزر یا قیف یک بار مصرف میریزیم.
مرحله چهارم
حالا نوک قیف یا پلاستیک را ۲ تا ۳ میلیمتر برش میزنیم. یک تابه مناسب را روی حرارت گرم میکنیم و سپس مایه پنکیک را داخل تابه میریزیم تا شکل یک دایره زیبا و توری به خود بگیرد.
مرحله پنجم
وقتی یک سمت پنکیک رنگ گرفت، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم بپزد. در پایان، پنکیک را رول کرده و از تابه خارج میکنیم و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم. توجه کنید که بافت پنکیکها نرم است.
مرحله ششم
اگر دوست دارید پنکیکها خشک و ترد شوند، فر را روی دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و بگذارید گرم شود. سپس پنکیکها را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خشک و ترد شوند.