مواد لازم و آموزش پنکیک داچ بیبی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پنکیک داچ بیبی
پنکیک ها همیشه یکی از صبحانه های خوشمزه و محبوب هستند. انواع مختلفی از پنکیک وجود دارد و میتوان آنها را به شیوههای مختلف سرو کرد. یکی از این نوعها، پنکیک آلمانی یا داچ بیبی است که نازکتر و سبکتر از پنکیکهای معمولی است. تهیه این پنکیک بسیار راحت است و فقط به آرد، تخممرغ، شیر و وانیل نیاز دارد. میتوان آن را به صورت شور با سوسیس و قارچ یا به صورت شیرین با خامه، نوتلا، مربا و عسل سرو کرد. برای یادگیری طرز تهیه کامل این پنکیک خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پنکیک داچ بیبی | |
آرد | نصف لیوان |
نمک | ۱ پنس |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | سه چهارم لیوان |
کره | ۲۰ گرم |
مواد رویه | |
سوسیس انگشتی | به مقدار لازم |
قارچ | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
آموزش پنکیک داچ بیبی
مرحله اول
برای شروع تهیه پنکیک داچ بیبی، یک تابه را روی حرارت بگذارید و کمی کره در آن آب کنید. سپس سوسیس و قارچ را در تابه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سرخ شوند و رنگ آنها تغییر کند.
مرحله دوم
در یک کاسه، تخممرغها را بشکنید و به مدت ۵ دقیقه با همزن هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. سپس شیر، نمک و آرد را به آن اضافه کنید و آرد را به تدریج اضافه کنید.
مرحله سوم
مواد را خوب هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود. یک ظرف مناسب برای فر را با کمی کره چرب کنید و مرکب تهیه شده را در آن بریزید. سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله چهارم
پس از پخت، پنکیک را از ظرف خارج کنید یا میتوانید در همان ظرف سرو کنید. روی آن را با سوسیس و قارچ تفت داده شده پر کنید و سرو نمایید. اگر میخواهید پنکیک را به صورت شیرین سرو کنید، میتوانید از نوتلا، عسل یا مربا استفاده کنید.