آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پنکیک ژاپنی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پنکیک ژاپنی

پنکیک صبحانه یکی از کیک های ساده و خوشمزه ژاپنی است که معمولاً برای صبحانه درست می‌شود. اگر دوست دارید طرز تهیه پنکیک ژاپنی را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱٫۵ پیمانه
نشاسته ذرت ½ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شیر ⅔ پیمانه
شکر ½ پیمانه

آموزش پنکیک ژاپنی

مرحله اول

برای درست کردن پنکیک ژاپنی که پف دار باشد، ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. سپس سفیده‌ها را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا کف کند.

مرحله دوم

در این مرحله، نصف مقدار شکر را به آرامی به سفیده‌ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده‌ها کاملاً سفید و فرم بگیرند. سپس سفیده‌ها را در یخچال بگذارید تا آب نیندازند.

مرحله سوم

حال زرده‌های تخم‌مرغ را با وانیل و باقیمانده شکر در یک کاسه جدا هم بزنید تا مخلوط روشن و کشدار شود. سپس روغن را اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، شیر ولرم را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و از الک رد کنید و روی مخلوط بریزید.

مرحله پنجم

در این زمان، مخلوط را با لیسک هم بزنید تا یکدست شود. سپس سفیده‌ها را به آرامی و در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا پف سفیده‌ها خراب نشود.

مرحله ششم

حالا یک تابه روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. از مایه پنکیک با یک ملاقه در تابه بریزید و بگذارید یک سمت آن بپزد. برای اینکه متوجه شوید پنکیک آماده است، با دست روی آن ضربه بزنید.

مرحله هفتم

اگر دستتان به سطح پنکیک نچسبید، یعنی یک سمت پنکیک آماده شده و می‌توانید آن را برگردانید. حالا پنکیک را به آرامی برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد.

مرحله هشتم

با همین روش تمام مایه پنکیک را درست کنید و پنکیک‌ها را در یک ظرف روی هم بگذارید. در نهایت، بسته به سلیقه خود، پنکیک‌ها را با نوتلا، عسل، مربا یا میوه‌های فصل سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا