مواد لازم و آموزش پنکیک کشمشی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش پنکیک کشمشی
پنکیک کشمشی یک خوراکی خوشمزه و مقوی برای عصرانه و میانوعده است که بافت نرم و لطیفی دارد و به راحتی با موادی که در خانه داریم آماده میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دستور پخت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | تقریباً ۲ و نیم لیوان |
شیر | یک لیوان |
شکر | ۱۰ قاشق غذاخوری |
تخممرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | نصف استکان |
زعفران | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
کشمش | یک استکان |
آموزش پنکیک کشمشی
مرحله اول
برای درست کردن پنکیک کشمشی، ابتدا تخممرغها را با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا حباب روی آنها تشکیل و رنگشان روشن شود، حجم مخلوط تقریباً دو برابر میشود.
نکته: تخممرغها را نیم ساعت قبل از شروع کار به دمای اتاق بگذارید.
مرحله دوم
سپس شکر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره به مدت ۴ دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن کرمی شده و بافتش یکدست و خامهای بشود. حالا وانیل را هم بریزید و هم بزنید.
مرحله سوم
مقداری زعفران را در کمی آب جوش بریزید و اجازه دهید دم بکشد. سپس به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و بوی آن خوب به مخلوط برود و رنگش زرد و خوشرنگ شود.
مرحله چهارم
حالا شیر را که از قبل در دمای اتاق قرار دادهاید به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
نکته: اگر شیر ندارید، میتوانید به جای آن از آب استفاده کنید.
مرحله پنجم
حالا روغن مایع را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد از اضافه کردن شیر و روغن، نیازی نیست خیلی هم بزنید، فقط کافیست مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
در این مرحله، آرد را الک کنید تا سبک شود. سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و دوباره الک کنید تا خوب ترکیب شوند. هرچه آرد را بیشتر الک کنید، بافت خوراکی بهتر خواهد شد.
مرحله هفتم
در این مرحله آرد را به آرامی و در چند مرحله به مخلوط تخممرغها اضافه کنید و با همزن دستی در یک جهت هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و آرد گلوله نشود.
مرحله هشتم
“`
پس از اینکه مواد کاملاً مخلوط و صاف شد، کشمشها را ابتدا تمیز کنید و به مقدار دلخواه و مطابق با سلیقه خود به مخلوط اضافه کرده و ترکیب کنید.
نکته: بهتر است کشمشها را ابتدا با آرد مخلوط کرده و سپس الک کنید و بعد به مایع پنکیک اضافه کنید.
مرحله نهم
حالا در یک تابه نسوز مقداری روغن بریزید و خوب چرب کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس با یک ملاقه کوچک مقداری از مایع را درون تابه بریزید.
نکته: برای سریعتر کار کردن، از یک تابه بزرگ استفاده کنید و میتوانید چند پنکیک را در کنار هم درست کنید.
مرحله دهم
کمی صبر کنید و سپس با قاشق لبه پنکیک را برگردانید. اگر رنگش طلایی شده بود، آن را کامل برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد و طلایی شود. سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله یازدهم
در نهایت پنکیکهای کشمشی را در یک ظرف مناسب بگذارید و روی آنها عسل یا شکلات صبحانه بریزید و با خردههای گردو تزئین کنید و همراه با چای سرو کنید.