مواد لازم و آموزش پنکیک گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پنکیک گوشت
پنکیک گوشت یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که در بسیاری از کشورها تهیه میشود. با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این غذای لذیذ را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید.
مواد لازم پنکیک گوشت | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
شیر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | یک سوم قاشق چایخوری |
سیر | ۱ حبه |
آرد | ۶ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و روغن | به مقدار کافی |
جعفری خشک | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای مایه گوشتی | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
آموزش پنکیک گوشت
مرحله أول
برای درست کردن پنکیک گوشت، ابتدا سیبزمینیها را رنده میکنیم و آب اضافی آنها را میگیریم. سپس سیبزمینی رنده شده، شیر، تخممرغ، نمک، جعفری خشک و کمی فلفل سیاه را در یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، سیر را رنده کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. سپس همه مواد را خوب هم میزنیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند. در ادامه یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و با کمی روغن آن را چرب میکنیم.
مرحله سوم
حالا با یک ملاقه مقداری از مایه پنکیک را داخل تابه میریزیم و اجازه میدهیم یک طرف آن خوب سرخ شود. سپس آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود. همین کار را برای بقیه پنکیکها نیز انجام میدهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه پنکیکها آماده شدند، گوشت چرخکرده را با تخممرغ مخلوط میکنیم. سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، یک لایه نازک از ترکیب گوشت چرخکرده را بر روی یک سمت پنکیکها میمالیم و سمت که مخلوط گوشت را مالیدهایم را در تابه قرار میدهیم تا گوشت خوب سرخ شود. سپس پنکیک را برمیگردانیم.
مرحله ششم
در این مرحله کمی پنیر پیتزا روی سمت گوشتی پنکیک میریزیم و آن را رول میکنیم. سپس پنکیک را کمی تفت میدهیم تا پنیر کاملاً ذوب شود. این کار را با تمام پنکیکها انجام میدهیم و آنها را با سس دلخواه سرو میکنیم.