مواد لازم و آموزش پنکیک گیلاس خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پنکیک گیلاس
پنکیک یکی از صبحانههای محبوب اروپایی است که در تابه درست میشود و میتوان آن را با میوههای مختلف، عسل، شکلات ذوبشده و آجیلهای گوناگون تزئین کرد. پنکیکها معمولاً به شکل دایرههای نازک تهیه میشوند و روی آنها میتوان مواد مختلفی اضافه کرد. در این دستور، ما از گیلاس خردشده در مایه پنکیک استفاده میکنیم که طعم بسیار خوشمزهای ایجاد میکند و ظاهری زیبا و خاص به آن میدهد. این پنکیکها مانند دیگر پنکیکها پخته میشوند و میتوان آنها را با خامه یا مربا و شکلات سرو کرد. همچنین به دلیل وجود گیلاس، میتوان آنها را با خامه قنادی و گیلاس تازه یا کمپوت گیلاس تزئین کرد.
مواد لازم پنکیک گیلاس | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
کره آب شده | ۲۵ گرم |
آرد | یک و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق غذا خوری |
گیلاس هسته گرفته و نصف شده | ۱ پیمانه |
آموزش پنکیک گیلاس
مرحله اول
برای درست کردن پنکیک گیلاس، ابتدا کره را در یک کاسه بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود. سپس بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از آن، گیلاسها را بشویید و بگذارید خوب خشک شوند. سپس هستههای گیلاسها را جدا کرده و آنها را نصف کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و دوباره الک کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر، تخممرغ را بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا صاف شود.
مرحله سوم
حالا شیر، کره ذوبشده و شکر را به تخممرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس به آرامی آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. در نهایت، گیلاسها را به مایه اضافه کنید.
مرحله چهارم
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا گیلاسها به طور یکنواخت در مایه پخش شوند. سپس یک تابه نچسب را بدون روغن روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد حرارت را کم کرده و با یک ملاقه از مایه پنکیک درون تابه بریزید.
مرحله پنجم
وقتی که پنکیک شروع به حباب زدن کرد، به آرامی آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و رنگ بگیرد. سپس پنکیکها را در یک ظرف مناسب بگذارید تا کمی خنک شوند و بعد با خامه زدهشده و گیلاس تزیین کنید.