آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پنکیک یونانی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پنکیک یونانی

پنکیک یونانی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و ساده یونان است که معمولاً برای صبحانه یا عصرانه تهیه می‌شود. برای آشنایی با روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این پنکیک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۲ پیمانه
شکر ۳ قاشق سوپخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
آب ولرم ۲ پیمانه سرخالی
روغن و شربت بار به مقدار کافی

آموزش پنکیک یونانی

مرحله اول

برای درست کردن پنکیک یونانی، ابتدا شکر، مایه خمیر، نمک و وانیل را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم. سپس آرد را روی این مواد الک کرده و به خوبی هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید.

مرحله دوم

بعد از آن، وسط مواد را با دست کمی گود می‌کنیم. سپس آب را در این قسمت خالی می‌کنیم و با قاشق به خوبی هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست و نرمی حاصل شود. در نهایت روی کاسه را می‌پوشانیم و آن را کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

اجازه می‌دهیم مخلوط پنکیک به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت کند. پس از گذشت این زمان، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

حالا با قاشق یا ملاقه مقداری از مخلوط پنکیک را برمی‌داریم و درون تابه می‌ریزیم. منتظر می‌مانیم تا یک سمت پنکیک‌ها طلایی شود، سپس آن‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم به خوبی سرخ شود.

مرحله پنجم

پنکیک‌های سرخ شده را در یک توری فلزی یا روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس پنکیک‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و مقداری عسل یا شربت روی آن‌ها می‌ریزیم.

مرحله ششم

برای تهیه شربت بار (آموزش درست کردن شربت بار) کافی است ۱ لیوان شکر را به همراه نصف لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزیم و روی حرارت قرار دهیم تا شکر حل گردد. سپس کمی گلاب به آن اضافه کرده و از روی حرارت برمی‌داریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا