مواد لازم

مواد لازم و آموزش پنیر تیکا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پنیر تیکا

پنیر تیکا یکی از غذاهای خوشمزه و معروف هندی است که معمولاً با پنیر هندی تهیه می‌شود. اما در ایران می‌توانیم از پنیر لاکتیکی به جای پنیر هندی استفاده کنیم. این پنیر با انواع ادویه‌ها و مواد مختلف طعم‌دار شده و سپس به همراه پیاز و فلفل دلمه‌ای به سیخ کشیده و کباب می‌شود. پنیر تیکا به عنوان یک نوع پنیر کبابی لذیذ، معمولاً با نان هندی سرو می‌شود. این غذا می‌تواند به عنوان یک پیش‌غذا یا میان‌وعده برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها تهیه و سرو شود. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه پنیر تیکا، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پنیر تیکا
ماست چکیده یا غلیظ ۱ پیمانه
سیر و زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چای خوری
فلفل کشمیری ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
پودر انبه سبز ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
زنیان ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازه نصف یک لیمو
روغن ۱ قاشق غذا خوری
نمک مقداری
پنیر هندی یا پنیر لاکتیکی ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی به مقدار دلخواه
پیاز خرد شده به مقدار دلخواه

آموزش پنیر تیکا

مرحله اول

برای تهیه این غذا به پنیر هندی نیاز داریم.

“`html
می توان معادل آن از پنیر لاکتیکی نیز استفاده کرد. قبل از شروع کار، باید ماست چکیده تهیه کنیم. برای این کار، چند برگ حوله کاغذی آشپز خانه را داخل یک صافی قرار می دهیم.

مرحله دوم

ماست را روی آن ریخته و اجازه می دهیم چند ساعت بماند تا آب آن خارج شود. در ادامه، باید حوله کاغذی دیواره‌های صافی را نیز بپوشاند. یک کاسه برداشته و ماست غلیظ شده مرحله قبل را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سیر و زنجبیل رنده شده، فلفل کشمیری، زردچوبه، گرام ماسالا و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم. سپس پودر انبه سبز، پودر زیره، پودر تخم گشنز، زنیان، آب لیمو ترش، روغن و کمی نمک را اضافه کرده و همه‌ی این مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

پنیر هندی را به صورت مکعبی خرد می کنیم. پنیر خرد شده را به مواد اضافه کرده و با دست به آرامی با مایه مرینیت مخلوط می‌کنیم تا همه پنیرها به سس آغشته شوند. کمی پیاز خرد شده و فلفل دلمه‌ای رنگی را هم به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

این مواد را داخل یخچال به مدت ۱ ساعت می‌گذاریم تا استراحت کند و کاملاً طعم‌دار شود. بعد از این که استراحت کرد، از یخچال خارج کرده و به سیخ می‌کشیم. لابه‌لای پنیرها، فلفل دلمه‌ای و پیاز قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کباب‌ها را زیر شعله گریل فر حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار می‌دهیم تا برشته شود و رنگشان طلایی شود. در همین حین، گاهی سیخ‌های کباب را می‌چرخانیم تا همه‌ طرف پنیرها برشته شود.

مرحله هفتم

می‌توان این کباب‌ها را در تابه نیز برشته کرد. برای این کار، چند قطره روغن به کباب‌ها می‌زنیم و آن‌ها را درون تابه داغ شده قرار می‌دهیم تا گریل شود. پنیر تیکا را داغ داغ و به همراه نان هندی تازه و چند برگ نعنا سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا