مواد لازم

مواد لازم و آموزش پنیر خامه ای گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پنیر خامه ای گیاهی

پنیر خامه‌ای گیاهی با استفاده از بادام و شیر گیاهی درست می‌شود. می‌توانید از بادام هندی، بادام درختی یا بادام زمینی استفاده کنید. در این پنیر می‌توانید انواع سبزیجات را هم اضافه کنید. این پنیر کاملاً گیاهی است و برای افرادی که گیاه‌خوار هستند مناسب است. بادام منبع خوبی از کلسیم است که می‌تواند نیازهای کلسیم در این رژیم را تامین کند. این پنیر طعمی و بافت جالبی دارد و می‌توان از آن برای صبحانه یا عصرانه استفاده کرد. طعم پنیر خامه‌ای به خاطر چربی بادام به دست می‌آید. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه پنیر خامه‌ای گیاهی، ادامه مطلب را در سایت رضیم ببینید.

مواد لازم پنیر خامه ای گیاهی
بادام هندی ۱۵۰ گرم
مخمر مغذی ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون یا ارده ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
سیر نصف حبه
شیر گیاهی دو سوم لیوان
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
آب دو سوم لیوان
ژلاتین گیاهی (آگار آگار) ۱ قاشق غذا خوری

آموزش پنیر خامه ای گیاهی

مرحله اول

برای تهیه پنیر خامه‌ای خوشمزه به صورت گیاهی، ابتدا بادام هندی را به مدت ۸ ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود. بعد از ۸ ساعت، آن را آبکش کنید و بگذارید تا آبش کامل برود و خشک شود.

مرحله دوم

سپس بادام هندی را در مخلوط کن بریزید. اگر دوست داشتید می‌توانید از بادام درختی یا بادام زمینی هم استفاده کنید. در این مرحله، مخمر مغذی، سیر و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. آبلیمو و روغن را هم اضافه کنید.

آموزش پنیر خامه ای گیاهی

حالا شیر گیاهی را هم اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. در یک قابلمه، آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس پودر آگار آگار یا ژلاتین گیاهی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.

مرحله چهارم

یک دقیقه بگذارید بجوشد. سپس مخلوط بادام و شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت بجوشد و کمی غلیظ شود. بافت آن باید شبیه فرنی شود. یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کف آن را روی کاغذ روغنی بپوشانید.

آموزش پنیر خامه ای گیاهی

دیواره‌های ظرف را هم چرب کنید. سپس مخلوط را درون ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. بهتر است حدود ۸ ساعت در یخچال بماند. بعد از آن می‌توانید آن را برش بزنید و سرو کنید. می‌توانید در پنیر از سبزیجات دلخواه هم استفاده نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا