مواد لازم

مواد لازم و آموزش پنیر گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پنیر گیاهی

پنیر گیاهی، یکی از غذاهای سالم و پرطرفدار در دنیاست که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. یکی از گزینه‌های خوشمزه پنیر گیاهی، پنیر نخودی است که خیلی‌ها از آن استفاده می‌کنند. این پنیر می‌تواند به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف شود. برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند و نمی‌توانند از لبنیات معمولی استفاده کنند، این پنیر گیاهی انتخاب خوبی است. علاوه بر این، پنیر نخودی پروتئین گیاهی سالم و مقوی دارد و برای کسانی که رژیم گیاه‌خواری دارند، بسیار مناسب است. برای یادگیری طرز تهیه این پنیر با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پنیر گیاهی
نخود خام 800 گرم
سیر 3 حبه
لیمو ترش 2 عدد
نمک 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه پنیر گیاهی

مرحله اول

برای تهیه این پنیر خوشمزه، ابتدا نخودها را در یک کاسه بریزید و روی آن‌ها آب بریزید. این نخودها باید حداقل 24 ساعت در آب خیس بخورند تا نفخ‌شان گرفته شود.

مرحله دوم

بهتر است در این 24 ساعت چند بار آب نخودها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها بهتر گرفته شود. سپس نخودها را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی‌شان خارج شود. سیرها را پوست بکنید و بشویید.

مرحله سوم

حالا با چرخ گوشت نخودها و سیرها را خوب خرد کنید. مخلوط چرخ‌کرده را در یک تابه قرار دهید و کنار بگذارید. سپس لیموهای ترش را بشویید و از وسط نصف کنید.

مرحله چهارم

آب لیموها را در یک کاسه بگیرید و از صافی رد کنید و به مخلوط سیر و نخود اضافه کنید. سپس کمی آب تا یک بند انگشت روی مخلوط بریزید و نمک را به دلخواه اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و درب آن را بگذارید تا آب بخار شود (می‌توانید ادویه‌های دلخواه‌تان را هم اضافه کنید). وقتی مخلوط به جوش آمد، با قاشق مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله ششم

زمانی که آب کاملاً تبخیر شد، تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط داغ را داخل هر ظرفی که دوست دارید بریزید یا حتی داخل قالب بریزید.

مرحله هفتم

اجازه دهید تا مخلوط خنک شود و سپس به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا پنیر به خوبی سفت شود. بعد از این زمان، ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و پلاستیک را به آرامی از پایین بلند کنید.

مرحله هشتم

پنیر گیاهی را از قالب خارج کرده و در بشقاب قرار دهید. سپس با چاقو برش بزنید. اگر پنیر داخل قالب باشد، به راحتی بیرون می‌آید. پنیر نرم را با گردو تزئین کنید و با نان تازه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا