مواد لازم و آموزش پنینی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پنینی مرغ
پنینی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که به راحتی و در زمان کوتاهی آماده میشود. برای یادگیری دستور تهیه این پنینی لذیذ با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل دلمه ای |
قارچ | ۱۰ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
نان باگت | ۴ عدد |
کره | ۲۰ گرم |
سس هزار جزیره | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر آویشن و پودر فلفل | به مقدار کافی |
آموزش پنینی مرغ
مرحله اول
برای تهیه پنینی مرغ، ابتدا فیلههای مرغ و فلفل دلمهای را به تکههای نازک برش میزنیم. سپس یک تابه روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا تکههای مرغ را به تابه اضافه میکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به آنها میزنیم. آنها را تفت میدهیم تا کاملاً پخته و سرخ شوند. سپس قارچ را به صورت ورقهای و پیاز را به صورت خلالی خرد میکنیم.
مرحله سوم
در یک تابه جداگانه، مقداری کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و قارچ را به همراه نمک به آن اضافه میکنیم. حرارت را افزایش میدهیم و قارچ را تفت میدهیم تا آب نیندازد و خوب بپزد.
مرحله چهارم
پس از پختن مرغ، آن را از تابه بیرون میآوریم و پیاز را به تابه اضافه میکنیم. پیاز را تفت میزنیم تا نرم شود. سپس فلفل دلمهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و ادامه میدهیم به تفت دادن تا همه مواد خوب سرخ شوند.
مرحله پنجم
اکنون دستگاه ساندویچ ساز را روشن میکنیم تا گرم شود. بعد فیلههای مرغ را با قارچ و کمی پودر فلفل به تابهای که پیاز و فلفل دلمهای در آن هست اضافه و تفت میدهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
پنیر پیتزا را روی مخلوط میریزیم و درب تابه را میگذاریم تا پنیر ذوب شود. سپس کمی هم میزنیم تا پنیر به خوبی با بقیه مواد ترکیب شود. حال نانهای باگت را از وسط به دو نیم برش میزنیم.
مرحله هفتم
کمی سس هزار جزیره را روی نان باگتها میمالیم، سپس مقداری از مواد را روی آنها میریزیم. بعد نانها را در دستگاه ساندویچ ساز میگذاریم و گریل میکنیم. در نهایت این پنینی خوشمزه را با سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان!