مواد لازم

مواد لازم و آموزش پنینی گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پنینی گوشت

پنینی گوشت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که در رستوران‌ها ارائه می‌شود. این غذا با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و گام به گام آموزش پنینی گوشت، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا ورقه ای ۴ عدد
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پودر سیر، پودر پاپریکا و پولبیبر به مقدار کافی
آویشن، فلفل قرمز و دارچین به مقدار کافی
نمک و روغن به مقدار کافی
نان برگر ۴ عدد

آموزش پنینی گوشت

مرحله اول

برای تهیه پنینی گوشت و قارچ، ابتدا پیاز را به شکل مربع‌های کوچک خرد می‌کنیم و در یک تابه با کمی روغن می‌ریزیم. سپس تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و پیاز را سرخ می‌کنیم تا نرم و شفاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله کمی زردچوبه به تابه می‌افزاییم و پیاز را یک دقیقه دیگر سرخ می‌کنیم. سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه با پودر سیر، پودر پاپریکا، پولبیبر، آویشن، فلفل قرمز و دارچین به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را خوب سرخ می‌کنیم تا گوشت رنگش تغییر کند. سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت مربعی خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. در ادامه ذرت کنسروی را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر مواد را سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه و نصف فنجان آب به تابه اضافه می‌کنیم و درپوش تابه را می‌گذاریم تا گوشت و دیگر مواد به خوبی پخته و آب تابه جذب شود. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله پنجم

در این مرحله نان‌های برگر را باز کرده و مواد گوشتی را درون نان‌ها می‌ریزیم. سپس روی مواد پنیر ورقه‌ای می‌گذاریم و دستگاه گریل را روشن کرده و نان‌ها را درون آن قرار می‌دهیم تا گریل شوند.

مرحله ششم

اگر دستگاه گریل یا ساندویچ‌ساز در اختیار نداریم، می‌توانیم یک تابه گریل را خوب گرم کنیم. سپس نان‌ها را درون آن قرار می‌دهیم و روی نان‌ها یک جسم سنگین گذاشته تا به خوبی گریل شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت ساندویچ‌ها گریل شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود. در نهایت پنینی‌ها را در ظرف دلخواه قرار داده و بعد از برش زدن همراه با سس مورد علاقه‌تان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا