مواد لازم

مواد لازم و آموزش پوآچا با سس پستو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پوآچا با سس پستو

پوآچا با سس پستو یکی از نان‌های خوش‌طعمی است که در سراسر دنیا محبوبیت دارد و روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مراحل تهیه پوآچا با سس پستو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پوآچا با سس پستو
شیر گرم ۱٫۵ لیوان
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۴٫۵ لیوان
مواد لازم میانی
سس پستو ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار کافی

آموزش پوآچا با سس پستو

مرحله اول

برای تهیه این نان خوشمزه، اول از همه شیر ولرم را همراه با خمیر مایه و شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس روی کاسه را می‌پوشانیم تا خمیر مایه بتواند فعال شود.

مرحله دوم

بعد از ۱۰ دقیقه، وقتی که خمیر مایه به خوبی عمل آمد، تخم مرغ و نمک را به کاسه اضافه می‌کنیم و به اندازه‌ای که مخلوط شوند هم می‌زنیم؛ سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و با دست به خوبی ورز می‌دهیم.

مرحله سوم

وقتی که خمیر نرم و یکدست شد، کره را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز می‌دهیم تا کره کاملاً جذب خمیر شود. حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم تا خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از این مدت و وقتی که خمیر بالا آمد، آن را به ۱۸ گلوله هم‌اندازه تقسیم می‌کنیم و سپس هر گلوله را بر روی سطح کار، به شکل گرد باز می‌کنیم.

“““html

توجه داشته باشید که خمیرها را زیاد باز نکنید و خیلی نازک نشود.

مرحله پنجم

در این مرحله، سس پستو را روی خمیر می‌ریزیم به طوری که حدود یک سانتی‌متر از لبه‌ها فاصله داشته باشد و با قاشق به خوبی پخش می‌کنیم. سپس روی سس پستو را با مقداری پنیر پیتزا کامل می‌پوشانیم.

مرحله ششم

در این مرحله، یک لبه خمیر را به سمت لبه مقابل تا می‌زنیم تا خمیر به شکل ماه دربیاید و با دست آن را محکم می‌کنیم. سپس قالب نان تست را با کمی روغن مایع چرب کرده و خمیرها را به صورت منظم درون قالب قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا روی قالب را با یک دستمال نخی می‌پوشانیم تا خمیر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کند. در این مدت، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ چرب می‌کنیم.

مرحله هشتم

اکنون قالب را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه می‌دهیم نان به مدت ۳۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً بپزد. بعد از این زمان، قالب را از فر خارج کرده و به سرعت نان را از قالب جدا کرده و با کره چرب می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش پوآچا با سس پستو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا