آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پودینگ نان انگلیسی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پودینگ نان انگلیسی

پودینگ یک دسر معروف از بریتانیا است. این دسر از زمان قدیم در کاخ باکینگهام و حتی در داستان‌های مشهوری مانند رابین هود و آثار آگاتا کریستی وجود داشته است. در ابتدا، این دسر فقط در بین خانواده‌های ثروتمند درست می‌شد، اما به مرور زمان خانواده‌های دیگر هم به درست کردن آن پرداختند و از طعم خوشمزه‌اش لذت بردند.امروز پودینگ دیگر فقط متعلق به انگلیسی‌ها نیست و در سراسر دنیا محبوبیت دارد زیرا تهیه آن سریع و مقرون به صرفه است و طعم آن فوق‌العاده است. پودینگ نان شیرمال یک صبحانه لذیذ و ساده است؛ به ویژه اگر نان شیرمال یا هر نان دیگر به طور بیات در خانه‌تان داشته باشید. برای فرا گرفتن مراحل کامل تهیه پودینگ نان انگلیسی، با آموزش‌های سایت رضیم ادامه دهید.

مواد لازم پودینگ نان انگلیسی
نان شیرین، شیرمال یا هر نان دیگر به مقدار لازم
کره به میزان لازم
تخم مرغ ۴ عدد
پودر قند بسته به ذائقه
دارچین و وانیل به مقدار لازم
شیر ۱ فنجان

آموزش پودینگ نان انگلیسی

مرحله اول

برای تهیه پودینگ خوشمزه نان به روش انگلیسی، ابتدا نان‌های بیات را به قطعات درشت خرد می‌کنیم. سپس آنها را در وسط سینی فر قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کمی تست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله یک کاسه مناسب انتخاب کرده و تخم‌مرغ‌ها، شیر، پودر قند و کره ذوب شده را مخلوط می‌کنیم. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید دارچین را نیز به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

نان‌های تست شده را در یک کاسه دیگر می‌ریزیم. سپس مایه تخم‌مرغی را روی نان‌ها می‌ریزیم و دوباره در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا تخم‌مرغ‌ها خوب پخته شوند. طعم کره، تخم‌مرغ، دارچین و شیر به خوبی نان‌ها را مزه‌دار می‌کند.

مرحله چهارم

نکته مهم این است که پودینگ هم نرم و هم ترد است و طعمی بسیار خوشمزه دارد. در نهایت، مقداری پودر قند روی نان‌ها الک می‌کنیم و پودینگ نان انگلیسی ما آماده سرو است. می‌توانید آن را با یک فنجان قهوه یا چای و کمی خامه میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا