مواد لازم

مواد لازم و آموزش پکوره اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پکوره اسفناج

پکوره اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که اصلیت آن به هند برمی‌گردد. برای دیدن روش کامل و مرحله به مرحله تهیه پکوره اسفناج، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ۱ پیمانه
آرد نخودچی ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
زنجبیل تازه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز ۱ عدد
بادیان و زیره از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه و تخم گشنیز از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
کنجد ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
آب سرد به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی

آموزش پکوره اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن پکوره اسفناج خوشمزه، در ابتدا اسفناج را خوب می‌شوییم و سپس آن را به قطعات خیلی ریز برش می‌زنیم و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. بعد از آن زیره، بادیان و تخم گشنیز را در هاون می‌ریزیم و کمی له می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا ادویه‌های کوبیده شده را به کاسه اضافه کرده و نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را هم می‌ریزیم و همه چیز را مخلوط می‌کنیم تا خوب یکدست شوند.

“““html

در ادامه، آرد نخودچی را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس فلفل سبز را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سیر و زنجبیل تازه را با رنده ریز رنده کرده و به همراه کنجد به کاسه اضافه می‌کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مخلوط می‌افزاییم. سپس همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

وقتی یک مایه غلیظ به دست آمد، بکینگ پودر را به آرامی روی مخلوط می‌پاشیم و کمی هم می‌زنیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از ۱۵ دقیقه، یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به اندازه‌ای که مواد داخل آن را بپوشاند، روغن اضافه می‌کنیم. حالا اجازه می‌دهیم روغن خوب داغ شود. سپس یک قاشق از مایه پکوره را برداشته و درون روغن می‌ریزیم.

مرحله ششم

به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و پکوره‌ها را به طور کامل سرخ می‌کنیم. سپس آن‌ها را روی یک دستمال مخصوص روغن‌گیری قرار می‌دهیم. وقتی روغن اضافه پکوره‌ها کشیده شد، آن‌ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا