مواد لازم و آموزش پیاز شکم سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیاز شکم سوخاری
پیاز سوخاری یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین پیشغذاها است که در منوی بسیاری از رستورانها وجود دارد. این غذا معمولاً به شکل حلقهای تهیه میشود. پیاز به عنوان یکی از سبزیجات دارای خواص زیاد برای سلامتی شناخته میشود و میتوان با آن غذاهای متنوعی آماده کرد. پیاز شکم پر سوخاری نیز یکی از این غذاهاست که میتواند گزینهای عالی برای پیشغذا در مهمانیها باشد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه پیاز شکم سوخاری، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم پیاز شکم پر حلقهای | |
پیاز برای حلقه کردن | ۲ عدد |
نخود | ۱۷۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
زیره | ۱ قاشق چایخوری |
سس تند | یک و نیم قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱۵ گرم |
گشنیز | ۱۵ گرم |
آرد جوانه گندم | ۶ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | نصف یک عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آرد | نصف فنجان |
شیر گیاهی | نصف فنجان |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
آموزش پیاز شکم سوخاری
مرحله اول
برای درست کردن پیاز شکم پر خوشمزه به شکل حلقهای، اول پیازها را خوب شسته و پوست میکنیم. سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش میزنیم به طوری که نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشند. همچنین میتوانیم از دو حلقه پیاز در کنار هم استفاده کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، به مواد داخل پیاز میپردازیم. برای این کار، نخودها را حداقل ۱۲ تا ۲۴ ساعت قبل از تهیه در کاسهای پر از آب خیس میکنیم و در صورت امکان چند بار آب آن را عوض میکنیم تا نفخ نخود به طور کامل گرفته شود.
“““html
شود.
مرحله سوم
در این مرحله، نخود را به همراه دو لیوان آب داخل یک قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد. وقتی که نخود پخته شد، آن را در غذاساز میریزیم. سپس یک پیاز دیگر را میشوییم، پوست میکنیم و خرد میکنیم.
مرحله چهارم
حالا به نخودها پیاز خرد شده، سیر، زیره، سس تند، جعفری، گشنیز، نمک، فلفل و آرد جوانه گندم را اضافه میکنیم و همه این مواد را خوب مخلوط میکنیم. میتوان از هر آرد دیگری هم استفاده کرد. از مواد مخلوط شده به اندازه حلقههای پیاز برداریم و داخل حلقههای پیاز را کاملا پر کنیم. سپس آنها را نیم ساعت در فریزر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در یک کاسه، آرد و شیر را با هم مخلوط میکنیم. سپس حلقههای پیاز را در این مخلوط آرد و شیر غوطهور کرده و بعد به پودر سوخاری آغشته میکنیم. با تکان دادن ظرف، مطمئن میشویم که همه جای حلقههای پیاز به پودر سوخاری آغشته شده است. در نهایت با کمی روغن، آنها را سرخ میکنیم.
مرحله ششم
حلقههای سوخاری پر شده را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم. چون ممکن است دماهای فر استاندارد نباشند، باید مدام آنها را چک کنیم. وقتی که پیازها برشته و پخته شدند، آنها را از فر خارج کرده و سرو میکنیم.