مواد لازم و آموزش پیتزا استیک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پیتزا استیک
پیتزا یک غذای معروف ایتالیایی است که از خمیر، رب گوجهفرنگی و پنیر تهیه میشود. با گذشت زمان و بسته به سلیقه کشورهای مختلف، مواد جدیدی به آن اضافه شده است. یکی از انواع پیتزاها، پیتزا استیک است که با استیک گوشت گوساله، قارچ و زیتون درست میشود. تکههای گوشت روی پیتزا نه تنها طعم بسیار خوبی به آن میدهند بلکه ظاهر آن را هم زیبا میکنند. همچنین، هرچقدر پنیر بیشتری روی پیتزا باشد، خوشمزهتر میشود، که البته میتوان با توجه به سلیقه خانواده از مقدار پنیر کاست یا افزود. ضخامت نان پیتزا هم بسته به سلیقه فرد متفاوت است. پیتزاهای ایتالیایی معمولاً نازک هستند اما پیتزاهای آمریکایی ضخیمتر هستند.
مواد لازم برای ۱ نفر | |
استیک گوشت | ۱۵۰ گرم |
قارچ | ۵ عدد |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
سس کچاپ یا پیتزا | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
زیتون اسلایس شده | ۴ عدد |
سس خردل | ½ قاشق چایخوری |
فلفل دلمهای | ½ فلفل |
خمیر پیتزا | ۱ عدد |
دستور پخت پیتزا استیک
مرحله اول
برای تهیه پیتزا استیک خوشمزه، ابتدا کف قالب را کمی با روغن چرب میکنیم. سپس خمیر پیتزا را که از قبل آماده کردهایم، داخل قالب پهن میکنیم به طوری که کمی از لبههای قالب بیرون بزند.
مرحله دوم
در این مرحله، کمی کره را ذوب کرده و سیر رندهشده را به آن اضافه میکنیم تا با هم کمی گرم شوند و کره عطر سیر را بگیرد. بعد از آن، مخلوط سیر و کره را روی خمیر میزنیم. سپس سس کچاپ و خردل را هم روی خمیر میمالیم.
مرحله سوم
حالا کمی پنیر را دور تا دور قالب میپاشیم و خمیر اضافی را به داخل قالب برگردانده به طوری که لبههای پیتزا حدود ۱.۵ سانتیمتر تو برود و زیر آن پنیر پنهان شود. سپس بقیه پنیر را روی سطح خمیر میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، استیکها را به قطعات نازک برش داده و به صورت مرتب روی خمیر قرار میدهیم. فلفل دلمهای را هم به صورت خلالی برش میزنیم و در کمی روغن تفت میدهیم، سپس آن را بین تکههای استیک روی خمیر میچینیم.
مرحله پنجم
قارچها را شسته و به برشهای نازک تقسیم میکنیم و روی پیتزا قرار میدهیم. سپس پنیر پیتزا را روی کل سطح پیتزا میپاشیم. در پایان زیتونها را از وسط برش داده و روی پیتزا میچینیم. زرده تخممرغ را خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله، با استفاده از کنجد، روی لبههای پیتزا که به داخل برگشته را رومال میکنیم. سپس پیتزا را در فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا کامل پخته شود. در نهایت، حدود ۵ دقیقه گریل فر را روشن کرده تا پنیر روی پیتزا طلایی و خوشطعم شود.