مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا ایتالیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیتزا ایتالیایی

پیتزا یکی از غذاهای سنتی ایتالیا است که از یک لایه خمیر یا نان و مواد روی آن درست می‌شود. پیتزای سنتی ایتالیایی عمدتاً با سس گوجه‌فرنگی و پنیر تهیه می‌شد، اما به مرور زمان مواد مختلفی به آن اضافه کردند. در این راهنما، ما طرز تهیه پیتزای ایتالیایی با مرغ و بیکن را توضیح می‌دهیم. برای دیدن کامل‌ترین آموزش پیتزا ایتالیایی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم پیتزا ایتالیایی
آرد همه‌منظوره ۵۰۰ گرم
آب گرم ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۲ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
مواد رویه پیتزا
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
سیر له شده ۲ حبه
نمک، فلفل و پودر پاپریکا به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
زیتون بی‌هسته خرد شده به مقدار لازم
پیاز حلقه‌ای خرد شده به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
سس پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پیتزا
سیر ۲ حبه
گوجه‌فرنگی ۴ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم

آموزش پیتزا ایتالیایی

مرحله اول

برای درست کردن پیتزای خوشمزه ایتالیایی، اول باید خمیر را درست کنیم. برای این کار، نیمی از آب ولرم را با مایه خمیر و شکر مخلوط می‌کنیم و روی آن را می‌پوشانیم تا خوب عمل آید. سپس یک گودال وسط آرد درست می‌کنیم و مایه خمیر را در آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا نمک را هم اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. مابقی آب را به آرامی اضافه کرده و باز هم مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم و کمی چسبنده به دست آید. ممکن است نیاز داشته باشید که کمی آب بیشتر اضافه کنید که بسته به نوع آرد این مقدار متفاوت خواهد بود.

مرحله سوم

حالا روغن زیتون را اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس روی خمیر را می‌پوشانیم و به مدت پنج ساعت استراحت می‌دهیم. در این حین، مرغ‌ها را به سایز کوچک برش زده و در تابه با سیر، ادویه‌ها و روغن زیتون تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، سس پیتزا را درست می‌کنیم. برای این کار، سیر را رنده کرده و با کمی روغن زیتون درون تابه تفت می‌دهیم. سپس گوجه‌ها را شسته و پوره می‌کنیم. به مخلوط سیر، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا عطر آنها بلند شود.

مرحله پنجم

پوره گوجه را به مخلوط سیر اضافه کرده و تفت می‌دهیم. درب تابه را نیمه می‌بندیم تا آب گوجه بخار شود. سس پیتزا آماده است. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. سپس آن را داخل ظرف مخصوص پیتزا یا سینی فر پهن می‌کنیم.

مرحله ششم

سس را روی خمیر می‌مالیم. سپس پنیر موزارلا، مرغ، زیتون سیاه خرد شده و پیاز حلقه‌ای را روی خمیر می‌ریزیم. بعد فر را تا دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. پیتزا را درون فر گذاشته و دما را به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌دهیم.

مرحله هفتم

در مرحله آخر، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان می‌گذاریم تا پیتزا کاملاً پخته شود. در دو سه دقیقه پایانی می‌توانید بیکن را هم روی پیتزا قرار دهید. وقتی که نان رنگ گرفت و روی پیتزا طلایی شد، آن را از فر خارج کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا