مواد لازم و آموزش پیتزا برگر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش پیتزا برگر
پیتزا برگر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه بین المللی است که به عنوان پیش غذا سرو میشود. برای یادگیری این آموزش آشپزی با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم خمیر | |
آرد سفید | ۲٫۵ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
خمیر مایه | ۲ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
شیر گرم | ۱ لیوان |
دستور تهیه خمیر
مرحله اول
برای درست کردن خمیر برگر، اول خمیر مایه، شکر، نمک و آرد را داخل یک کاسه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و بعد به آرامی شیر را اضافه کنید.
مرحله دوم
ممکن است نیاز نباشد تمام شیر را استفاده کنید، پس بهتر است شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. در پایان خمیر باید نرم و یکدست باشد و به دست نچسبد.
مرحله سوم
وقتی خمیر آماده شد، آن را با دست به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و یک دستمال روی سلفون بیندازید.
مرحله چهارم
حالا کاسه حاوی خمیر را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود. در حین آماده شدن خمیر، میتوانید به آماده کردن برگرها و مواد دیگر بپردازید.
“““html
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
سوسیس | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ½ فلفل |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور تهیه پیتزا برگر
مرحله اول
برای درست کردن پیتزا برگر خوشمزه نخست گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه میریزیم. سپس پیاز را رنده میکنیم و بعد از اینکه آب اضافی آن را گرفتیم، به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، مواد را خوب هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس از این مخلوط، برگرهای کوچک درست میکنیم. بعد یک تابه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم تا داغ شود.
مرحله سوم
وقتی روغن داغ شد، برگرها را در تابه میگذاریم و هر دو طرف آنها را خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. سپس سوسیسها را به صورت حلقهای و فلفل دلمهای را به شکل نگینی خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را روی سطح کار میگذاریم و کمی ورز میدهیم تا هوای اضافی آن گرفته شود. سپس خمیر را با ضخامت نیم سانتیمتر باز کرده و با کاتر گرد یا پیاله ماست خوری برش میزنیم.
مرحله پنجم
خمیرهای برشزده را در قالب مافین میگذاریم. سپس کمی پنیر پیتزا و چند تکه سوسیس داخل هر خمیر میگذاریم. بعد یک عدد برگر روی سوسیس قرار داده و کمی پنیر پیتزا روی برگر میریزیم.
مرحله ششم
در آخر، لبههای خمیر را به سمت وسط جمع کرده و فشار میدهیم تا به هم بچسبند. سپس کمی پنیر و کمی فلفل دلمهای روی خمیر میریزیم. این کار را برای تمام خمیرها در قالب مافین تکرار میکنیم.
مرحله هفتم
سپس قالب مافین را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم تا پیتزا برگرها بپزند. در پایان، پیتزا برگرها را از وسط برش زده و با سس دلخواه سرو میکنیم.