مواد لازم و آموزش پیتزا خانگی در توستر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیتزا خانگی در توستر
پیتزا همیشه یکی از محبوبترین غذاهای فستفود است و طرفدارانی از سنین مختلف دارد. اگر به فر دسترسی ندارید، میتوانید از توستر برای تهیه پیتزای خانگی استفاده کنید. ما در اینجا طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر را به شما آموزش میدهیم. برای یادگیری کامل و گامبهگام آن، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پیتزا خانگی در توستر | |
خمیر پیتزا | ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده یا مرغ | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل و آویشن | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
آموزش پیتزا خانگی در توستر
مرحله اول
برای تهیه پیتزای خوشمزه، ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس پیاز را به تکههای کوچکی خرد کنید. یک تابه را بر روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود.
مرحله دوم
پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد از آن، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله سوم
قارچها را بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید. قارچهای خرد شده را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آنها کاملاً بخار شود. شعله را زیاد کنید تا قارچها آب نیندازند.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که از ظروف تفلون در این مرحله استفاده نکنید، چون حرارت زیاد میتواند به آنها آسیب برساند. سپس فلفل دلمهای را به صورت نگینی یا حلقهای خرد کرده و کمی تفت دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله، ظرف مخصوص توستر را با کمی روغن چرب کنید و خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید. کمی پودر آویشن روی خمیر بپاشید. سپس مقداری سس پیتزا روی خمیر بزنید و کمی پنیر پیتزا روی سس بریزید.
مرحله ششم
گوشت سرخ شده را به پیتزا اضافه کنید. قارچها و فلفل دلمهای را هم روی سطح پیتزا بچینید. میتوانید چند عدد زیتون حلقه شده نیز اضافه کنید. در آخر، یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی مواد بریزید.
مرحله هفتم
حدوداً سه یا چهار دقیقه قبل از اینکه پیتزا را در توستر قرار دهید، آن را روشن کنید تا فضای داخل گرم شود. المنتهای بالایی و پایینی را روشن کنید.
“`
آون توستر را روشن کنید و دما را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اگر توستر شما قدرت بالایی دارد، دمای ۱۳۰ درجه کافی خواهد بود.
مرحله هشتم
بعد از آن، المنت بالایی را خاموش کنید و فقط المنت پایینی را روشن بگذارید. حالا سینی مخصوص توستر که حاوی پیتزا است را در طبقه وسط توستر قرار دهید. بسته به نوع خمیر پیتزا، لازم است که پیتزا بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله نهم
وقتی پیتزا خوب پخته شد، المنت پایینی را خاموش کرده و المنت بالایی را روشن کنید تا روی پیتزا گریل شود. این کار حدود یک تا دو دقیقه کافی است. اگر نگران هستید که پیتزا خشک شود، میتوانید یک لیوان آب درون توستر بگذارید تا بخار آن، پیتزا را از خشک شدن محافظت کند.
مرحله دهم
اگر دوست دارید پنیر پیتزا بیشتر کش بیاید، میتوانید کمی آب روی پنیر اسپری کنید. اگر توستر شما دارای فن یا سیستم گردش هوا است، آن را روشن کنید و در این حالت نیازی به روشن کردن المنت بالا نخواهد بود.