مواد لازم و آموزش پیتزا سیخی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پیتزا سیخی
پیتزا سیخی یک نوع غذای جدید و خوشمزه است که به آسانی تهیه میشود و روی سیخهای چوبی سرو میگردد. برای یادگیری مراحل دقیق تهیه این پیتزا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۱ بسته |
سوسیس | ۲ عدد |
ذرت پخته | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
آموزش پیتزا سیخی
مرحله اول
برای درست کردن پیتزا سیخی خوشمزه، اول یک قابلمه را تا نیمه با آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب به جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری زردچوبه را به آب اضافه میکنیم.
مرحله دوم
وقتی آب جوش آمد، پاستا را به قابلمه اضافه کرده و میگذاریم حدود ۵ تا ۷ دقیقه بپزد تا نرم شود. سپس آن را آبکشی کرده و میگذاریم کمی از آبش خارج شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه آب اضافی پاستاها گرفته شد، آنها را به آرامی روی سیخهای چوبی میزنیم. وقتی تمام پاستاها روی سیخها قرار گرفت، کمی سس کچاپ روی آنها میریزیم و به آرامی پخش میکنیم.
مرحله چهارم
حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را کمی با روغن چرب کرده و سیخهای پاستا را با فاصله درون سینی میچینیم.
مرحله پنجم
سپس روی پاستاهای سیخی را با پنیر پیتزا به خوبی میپوشانیم. بعد، سوسیسها را به قطعات کوچک برش میزنیم و روی پاستاها میگذاریم. برای تزیین، مقداری ذرت پخته شده را نیز روی آنها میریزیم.
مرحله ششم
پس از این که فر به دمای مناسب رسید، سینی را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا پنیر پیتزا ذوب شود. در نهایت، برای اینکه روی پیتزاها طلایی گردد، گریل را روشن میکنیم و سپس سیخها را در ظرف سرو میچینیم و سرو میکنیم.