مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا سیر استیک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیتزا سیر استیک

پیتزا یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است. این غذا ابتدا به شکل ساده‌ای درست می‌شد که شامل خمیر و سس گوجه و پنیر بود. با گذشت زمان، مواد دیگری به آن اضافه شدند که به همین دلیل نام‌های مختلفی به پیتزاها داده شد. پیتزای سیر استیک با سس سیر و بیکن سرخ‌شده درست می‌شود. در این دستور از نان جو برای پایه پیتزا استفاده شده است، اما می‌توانید از هر نوع خمیر یا نان آماده‌ای بهره ببرید. طعم و عطر سیر در این پیتزا ترکیب فوق‌العاده‌ای با بیکن‌ها ایجاد می‌کند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش پیتزا سیر استیک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

برای تهیه پیتزای سیر و استیک خوشمزه، ابتدا سسی خوش‌عطر از کره، سیر، نمک، فلفل، شیر و پنیر پارمزان می‌سازیم. سپس بیکن و سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای و قارچ را آماده کرده و کنار می‌گذاریم. نان پیتزا را با سس سیری می‌پوشانیم، سپس پنیر و بیکن را روی آن می‌چینیم و سبزیجات را اضافه می‌کنیم. در نهایت یک لایه دیگر پنیر روی آن می‌زنیم و به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه می‌گذاریم. وقتی که روی پیتزا طلایی رنگ شد، آن را داغ سرو می‌کنیم.

مواد لازم برای 2 نفر مقدار مواد
نان پیتزا نیمه آماده ۲ عدد
بیکن ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
کره ۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پنیر پارمزان یک و نیم قاشق غذا خوری
شیر ۱ استکان

آموزش پیتزا سیر استیک

مرحله ۱: تهیه سس پیتزا

برای درست کردن پیتزای خوشمزه با طعم سیر و استیک، ابتدا سسی که روی پیتزا می‌زنیم را آماده می‌کنیم. برای این کار، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کره را به آن اضافه می‌کنیم تا ذوب شود.

مرحله ۲: تفت دادن سیر و افزودن ادویه‌ها

حالا سیر را رنده یا له کرده و به کره اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر آن بیرون بیاید. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد شیر را اضافه می‌نماییم و هم می‌زنیم.

مرحله ۳: اضافه کردن پنیر و آماده‌سازی سس

سپس پنیر پارمزان را اضافه کرده و با شعله کم اجازه می‌دهیم سس غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و یک…

ابتدا یک تابه مناسب بردارید و کمی کره را داخل آن روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره به‌طور کامل ذوب شود.

مرحله ۴: تفت دادن بیکن و آماده‌سازی سبزیجات

در این مرحله، بیکن‌ها را داخل کره سرخ می‌کنیم، سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم. فلفل دلمه‌ای را به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم. قارچ را هم به صورت حلقه‌ای یا ورقه‌ای برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله ۵: آماده‌سازی نان پیتزا و چیدمان اولیه

در این مرحله، نان پیتزا را برداشته و روی آن را با سس سیر که در مراحل قبلی تهیه کرده‌ایم، مرطوب می‌کنیم. سپس پنیر پیتزا را روی آن می‌پاشیم. بعد از آن، بیکن‌ها را به دلخواه خود در کنار هم روی پنیر پیتزا قرار می‌دهیم.

مرحله ۶: اضافه کردن سبزیجات و پخت پیتزا

سپس فلفل دلمه‌ای و قارچ‌ها را بین بیکن‌ها قرار می‌دهیم. دوباره یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم و پیتزا را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیر نرم شود و روی آن کمی طلایی گردد. سپس پیتزا را از فر خارج کرده و آن را به صورت داغ سرو می‌کنیم.

نکات و فوت و فن پیتزا سیر و استیک

سس کف پیتزا به روش رستورانی

حالا بیایید سراغ سس خوشمزه‌ای برویم که برای پیتزا سیر استیک درست کنیم. اول چند شاخه جعفری تازه را ریز خرد کنید. بعد، چند حبه سیر تازه را پوست کرده و آماده کنید. حالا کمی پنیر پارمزان رنده شده و مقداری روغن زیتون با کیفیت به آن اضافه کنید. تمام مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند. این سس خاص و خوش‌طعم، باعث می‌شود پیتزای شما بسیار خوشمزه‌تر شود!

آموزش انواع پیتزا

  • آموزش پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی
  • آموزش پیتزا استیک خوشمزه و رستورانی با سیر و قارچ
  • آموزش پیتزا نیویورکی خوشمزه و ساده به روش رستورانی
  • آموزش پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی
  • آموزش پیتزا بلدرچین خوشمزه و ساده به روش رستورانی
  • آموزش پیتزا پستو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
  • آموزش پیتزا مرغ تابه‌ای خوشمزه و خاص مثل بیرون

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا