مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا مارینارا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیتزا مارینارا

پیتزا یک غذای معروف ایتالیایی است که از خمیر، رب گوجه‌فرنگی و پنیر درست می‌شود. با گذشت زمان، به پیتزا مواد مختلفی اضافه شده است تا طبق سلیقه مردم کشورها مزه‌های متفاوتی پیدا کند. پیتزا مارینارا که یکی از انواع پیتزاهای دریایی است، با میگو تهیه می‌شود. میگو نه‌تنها خوشمزه است بلکه دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی مفیدی است که برای سلامتی انسان بسیار مفیدند.

مواد لازم برای 4 نفر
میگو بدون پوست 250 گرم
پیاز 1 عدد کوچک
زیتون بدون هسته 10 عدد
پنیر پیتزا 300 گرم
پودر آویشن 1 قاشق چای‌خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
سس خردل (اختیاری) نوک قاشق چای‌خوری
سیر 2 حبه
مواد لازم خمیر پیتزا
آرد 3 پیمانه
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری
آب ولرم 1 لیوان

دستور پخت پیتزا مارینارا

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا مارینارا خوشمزه مثل رستوران، اول یک کاسه بزرگ بردارید. سپس آب، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید و حدود 10 دقیقه بگذارید بماند تا حباب ایجاد شود. حالا روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید.

“““html

می کنیم.

مرحله دوم

حال کم کم آرد را به مخلوط اضافه می کنیم تا خمیری یکدست و نچسب درست شود. روی ظرف را می‌پوشانیم و در جای گرم به مدت دو ساعت می‌گذاریم تا حجمش دو برابر شود. میگوها را تمیز کرده و آبکشی می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس میگوها را از قسمت کمر یا پشت به دو نیم تقسیم می‌کنیم تا برش‌ها نازک شوند. یک تابه برمی‌داریم و روی شعله گاز می‌گذاریم. کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شود.

مرحله چهارم

حال میگوها را به تابه اضافه کرده و با حرارت بالا تفت می‌دهیم تا آب نیندازند. بعد نمک و فلفل چیلی را به آن اضافه کرده و حدود ۴ دقیقه تفت می‌دهیم. اگر بیشتر تفت بدهیم، میگوها سفت می‌شوند.

مرحله پنجم

ابتدا کف قالب را کمی با روغن چرب می‌کنیم. خمیر پیتزا که قبلاً آماده کرده‌ایم را در قالب پهن می‌کنیم. یک کاسه کوچک برمی‌داریم و سس کچاپ و خردل را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس روغن زیتون و سیر ریز رنده شده را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. این ترکیب را روی خمیر می‌مالیم تا به طور کامل خمیر را بپوشاند. بعد یک لایه پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم و پودر آویشن را روی پنیرها می‌پاشیم و میگوها را روی خمیر می‌چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله به مقدار دلخواه زیتون‌های سبز یا سیاه ریز شده روی مواد می‌چینیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آنها می‌ریزیم تا کاملاً پوشانده شود. این مخلوط را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا کاملاً بپزد.

مرحله هشتم

بعد از پخت، حدود ۵ دقیقه گریل فر را روشن می‌کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی و خوش‌رنگ شود. در دستور اصلی از میگوهای تفت داده شده استفاده شده است، اما می‌توان بسته به سلیقه خانواده، از میگو خام هم استفاده کرد.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش پیتزا مارینارا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا