مواد لازم و آموزش پیتزا ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیتزا ماهی
پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است. در ابتدا، پیتزا به سادگی با خمیر، سس گوجهفرنگی و پنیر درست میشد. با گذشت زمان، مواد مختلفی به آن اضافه شد و نامهایی متفاوت به آن داده شد. پیتزای ماهی، همانطور که از نامش پیداست، از تکههای ماهی تشکیل شده است. در این دستور از ماهی شیر استفاده میشود، اما میتوانید از هر نوع ماهی دیگری هم استفاده کنید. همچنین میتوانید سایر مواد را به سلیقه خود اضافه کنید. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا ماهی، ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم پیتزا ماهی | |
ماهی شیر | ۲ تکه |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی | ۱ عدد کوچک |
زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر خمیر پیتزا فوری | ۱ بسته |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
آموزش پیتزا ماهی
مرحله اول
برای تهیه پیتزا ماهی خوشمزه، ابتدا ماهیها را شسته و در یک کاسه میگذاریم. سپس پیاز را شسته و پوست میگیریم و به صورت خلالی خرد میکنیم. پیازهای خرد شده را همراه با نمک و فلفل به کاسه ماهی اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله آبلیمو را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا ماهی مزهدار شود. سپس کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم. سیبزمینی را شسته و پوست میگیریم و آن را به صورت خلالی یا نگینی خرد میکنیم.
مرحله سوم
یک تابه را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم تا داغ شود. سپس نصف سیبزمینیها را در تابه سرخ میکنیم. باقیمانده سیبزمینیها را با زردچوبه و نمک و چند قطره روغن زیتون مزهدار کرده و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
تابه دیگری را با مقداری روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس تکههای ماهی را با حرارت ملایم سرخ میکنیم. وقتی ماهیها کاملاً سرخ شد، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم. میتوانید ماهیها را در سینی فر گذاشته و در فر هم بپزید که این هم به سلیقه شما بستگی دارد.
مرحله پنجم
یک بسته پودر خمیر پیتزا فوری را برداشته و طبق دستور روی آن، درست میکنیم. سپس خمیر را به مدت حدود ۵ دقیقه استراحت میدهیم. میتوانید از خمیر آماده پیتزا یا نان پیتزا هم استفاده کنید یا از دستور خمیر جادویی برای تهیه آن بهره ببرید.
مرحله ششم
قالب پیتزا را بردارید و…
“““html
کف یک ظرف را برداشته و با کمی روغن و یک فرچه خوب چرب میکنیم. سپس خمیر را در کف ظرف پخش میکنیم. فر را نیز از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. روی خمیر کمی سس کچاپ میمالیم.
مرحله هفتم
سپس ماهیها را به قطعات کوچک خرد کرده و روی خمیر میگذاریم. بعد سیبزمینیهای خام را هم در بین آنها میریزیم. فلفل دلمهای را شسته و به صورت حلقهای برش میزنیم و سپس آن را روی پیتزا میچینیم. در آخر، روی همه این مواد را با پنیر پیتزا میپوشانیم.
مرحله هشتم
پس از آن، ظرف را در فر قرار میدهیم تا نان پیتزا پخته و پنیر روی آن آب شده و برشته شود. این نمایش تقریباً ۲۰ دقیقه طول میکشد تا در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزد. بعد از اینکه پیتزا آماده شد، آن را از فر خارج کرده و با سیبزمینیهای سرخ شده تزیین میکنیم و سرو مینماییم.