مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا مرغ تابه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیتزا مرغ تابه ای

پیتزا مرغ تابه‌ای یکی از غذاهای لذیذی است که در دنیا معروف است و با مواد مختلفی درست می‌شود. اگر دوست دارید این غذا را درست کنید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید ۱ لیوان + یک سوم لیوان
ماست ½ لیوان
بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
قارچ ۶ عدد
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
سس پیتزا به مقدار کافی

دستور پخت پیتزا مرغ تابه ای

مرحله اول

ابتدا یک قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس یک پیاز متوسط را پوست کرده و بشویید، بعد آن را نصف کنید و به همراه تکه‌های مرغ در آب جوش قرار دهید.

مرحله دوم

اجازه دهید مرغ در آب به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد. پس از پخت، مرغ‌ها را روی تخته آشپزخانه بگذارید و آنها را خرد کنید. همچنین قارچ‌ها را بشویید و برش دهید و در ماهیتابه کمی تفت دهید.

مرحله سوم

در این مرحله یک تخم‌مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند. سپس روغن، نمک، و ماست را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بکینگ‌پودر را هم با آرد ترکیب کنید.

مرحله چهارم

به تدریج مواد مایع را به آرد اضافه کنید و با قاشق خوب ترکیب کنید. سپس دستتان را چرب کرده و خمیر را ورز دهید. اگر نیاز بود، می‌توانید کمی آرد اضافه کنید. خمیر باید نرم و یکدست باشد. یک قلمو را کمی در روغن بزنید.

مرحله پنجم

کف قالب یا تابه را چرب کنید و خمیر را به صورت یکنواخت در آن پخش کنید. این مقدار مواد برای درست کردن دو پیتزای متوسط کافی است. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود.

مرحله ششم

پس از اینکه فر گرم شد، خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه درون آن قرار دهید تا پخته شود. بعد از اینکه روی پیتزا کمی طلایی شد، آن را از فر بیرون بیاورید و با ادویه‌های دلخواه و همچنین سس پیتزا و پنیر پیتزا تزئین کنید. سپس پیتزا را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کرده و سرو کنید.

“““html

مرحله ششم

تابه را روی شعله پخش کن قرار می‌دهیم و شعله را به آرامی کم می‌کنیم. این کار باعث می‌شود پیتزا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. بعد از گذشت این زمان، خمیر پیتزا را بررسی می‌کنیم.

مرحله هفتم

اگر لبه‌های خمیر پیتزا خوب پف کرده و زیر آن طلایی شده باشد، پیتزا آماده است. اگر هنوز آماده نیست، می‌توانیم ۱۰ دقیقه دیگر به آن زمان بدهیم تا بپزد. بعد از اینکه خمیر را پهن کردیم، روی آن را با سس گوجه‌فرنگی به طور کامل می‌پوشانیم.

مرحله هشتم

سپس مواد پیتزا را روی سس به‌طور یکنواخت می‌ریزیم تا تمام خمیر با مواد پوشانده شود. در انتها، پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم و قارچ و فلفل دلمه‌ای‌ها را به روی پنیر می‌پاشیم. این کار باعث می‌شود پیتزا خوشگل‌تر شود و مقدار آبی که به مواد است، نان پیتزا را خراب نکند.

مرحله نهم

در این مرحله، قالب را وسط فر قرار داده و یک کاسه آب هم داخل فر می‌گذاریم. سپس به مدت ۳۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا پیتزا بپزد. در آخرین دقایق پخت، می‌توانید برای ۱ الی ۲ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پیتزا هم ترد و برشته شود. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش پیتزا مرغ تابه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا