مواد لازم و آموزش پیتزا میکری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیتزا میکری
پیتزا میکری یکی از روشهای ساده و سریع برای درست کردن پیتزا است که میتوانید با مواد مختلفی تهیه کنید. این پیتزا خوشمزه دارای خمیر فوری است و خیلی سریع آماده میشود. شما میتوانید برای درست کردن این پیتزا از مواد مختلف مثل گوشت چرخ کرده، مرغ، سوسیس و کالباس استفاده کنید. این انتخابها به سلیقه خودتان بستگی دارد و هر کسی میتواند با توجه به ذایقهاش، این پیتزای خوشمزه را درست کند. برای تهیه این پیتزا به ساندویچ ساز نیاز داریم و میتوانیم آن را به عنوان پیش غذا در مهمانیهایمان سرو کنیم. برای دیدن آموزش کامل این دستور پخت ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
ژامبون مرغ | 250 گرم |
پنیر پیتزا | 1 لیوان |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | 1 لیوان |
ماست | ½ لیوان |
شیر یا آب | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | ¼ لیوان |
قارچ | 150 گرم |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
دستور پخت پیتزا میکری
مرحله اول
برای تهیه این پیتزای خوشمزه و سریع، ابتدا قارچها را پوست کنده و شسته و سپس روی تخته آشپزخانه به صورت ورقهای خرد میکنیم. بهتر است قارچها کوچک باشند.
“““html
تخم مرغها را داخل یک کاسه میشکنیم.
مرحله دوم
حالا با استفاده از همزن دستی تخممرغها را خوب میزنیم تا یکدست شوند، سپس فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن و روغن را به آنها اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. بعد از آن ماست و شیر را به مواد اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کرده و آنها را الک میکنیم. سپس این مخلوط را به مواد قبلی اضافه میکنیم. حالا کالباس را از روکش درآورده و رنده میکنیم. فلفل دلمهای را خوب میشوییم و کلاهک و دانههای داخلی آن را خارج میکنیم.
مرحله چهارم
حالا یک برش از فلفل دلمهای را میبریم و آن را به صورت نگینی خرد میکنیم. این فلفلهای خرد شده را با کالباس رنده شده و قارچها به مواد اضافه میکنیم (میتوانید مقدار کمی از قارچها و فلفل دلمهایها را برای تزئین نگه دارید). در آخر پنیر پیتزا را به مواد اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
همهی مواد را با قاشق به خوبی هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شوند. سپس یک قلمو را در روغن زده و داخل دستگاه ساندویچ ساز را چرب میکنیم. بعد درب ساندویچ ساز را میبندیم و صبر میکنیم تا دستگاه داغ شود.
مرحله ششم
حالا که دستگاه داغ شد، در آن را باز کرده و به اندازه ۱ تا ۱.۵ قاشق غذاخوری از مایه پیتزا را (بسته به اندازه دستگاه ساندویچ ساز) در هر قسمت میریزیم. سپس با قارچ و فلفل دلمهایهایی که کنار گذاشته بودیم، روی آنها را تزئین میکنیم.
مرحله هفتم
حالا درب ساندویچ ساز را میبندیم و حدود ۵ دقیقه صبر میکنیم تا پیتزاها آماده شوند. بیشتر ساندویچ سازها به صورت خودکار بعد از پخت با یک هشدار شما را مطلع میکنند. بعد از آماده شدن، پیتزاها را خارج کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم. سپس با سس سرو کنید و نوش جان کنید.