مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا نان تست برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیتزا نان تست

پیتزا نان تست یکی از فینگرفودهای معروف و خوشمزه است که می‌توان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری این طرز تهیه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد کامل
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد
زیتون ۸ عدد
نان تست ۸ عدد
سس پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا نان تست

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا نان تست ابتدا سینه مرغ را همراه با کمی نمک، زردچوبه، ۱ پیمانه آب و ۱ عدد پیاز در یک قابلمه می‌گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا مرغ به خوبی پخته شود و آب داخل قابلمه تمام شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه مرغ پخته شد، آن را خرد می‌کنیم. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.

مرحله سوم

حالا کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. سپس فلفل دلمه‌ای و قارچ را هم ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم تا سرخ شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، مرغ خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند، سپس تابه را کنار می‌گذاریم تا مواد کمی خنک شوند. حالا نان‌های تست را در یک سینی بچینیم.

مرحله پنجم

روی نان‌های تست را با سس پیتزا یا سس کچاپ می‌پوشانیم، سپس کمی پنیر پیتزا روی آن‌ها می‌پاشیم. بعد، مخلوط مرغ را روی نان‌ها پخش کرده و دوباره مقداری پنیر پیتزا را روی آن می‌ریزیم.

مرحله ششم

برای تزئین پیتزاها، کمی زیتون و فلفل دلمه‌ای خرد کرده را روی پنیر می‌ریزیم. سپس سینی را برای ۱۵ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌گذاریم تا پیتزاها آماده شوند.

مرحله هفتم

بعد از ۱۵ دقیقه که پنیر پیتزا روی حرارت ذوب شد، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی پیتزاها طلایی و خوش‌رنگ شود. در نهایت پیتزاها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم و می‌توانیم با سس دلخواه سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا