مواد لازم و آموزش پیتزا ناچو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پیتزا ناچو
این پیتزا یک نوع پیتزای مکزیکی است که پایهاش چیپس ترتیلا (ترتیا) میباشد و میتوانید مواد آن را بر اساس سلیقهتان تغییر دهید. برای یادگیری دقیق و قدم به قدم آموزش پیتزا ناچو، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم پیتزا ناچو | |
چیپس ترتیلا | ۱ بسته |
پپرونی | ۱۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمهای رنگی | ۵۰ گرم |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل هالوپینو | ۵۰ گرم |
آموزش پیتزا ناچو
مرحله اول
برای درست کردن پیتزا ناچو به روش مکزیکی، اول از همه فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میگذاریم کاملاً گرم شود. سپس سینی یا قالبی که میخواهیم استفاده کنید را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله دوم
در این مرحله کاغذ روغنی را کمی چرب میکنیم. بعد، چیپس ترتیلا را به طور یکنواخت در قالب میریزیم و در کف قالب پخش میکنیم. سپس مقدار کمی سس کچاپ به طور یکنواخت روی چیپس میریزیم.
مرحله سوم
حالا پنیر پیتزا را به طور یکنواخت روی مواد میپاشیم. سپس سوسیس پپرونی را به صورت نازک خرد کرده و روی پنیر چیده و تزیین میکنیم تا ظاهر پیتزا زیباتر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله فلفل دلمهای و فلفل هالوپینو را به صورت خلالی یا نگینی خرد کرده و به دلخواه روی مواد میچینیم. سپس قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود. بعد از آن پیتزا را سرو میکنیم.