مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا نیویورکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیتزا نیویورکی

پیتزا نیویورکی یکی از پیتزاهای خوشمزه و معروف است که خیلی ها آن را دوست دارند. برای آموزش ساده و مرحله به مرحله تهیه این پیتزا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
خمیر پیتزا نیمه آماده ۱ عدد بزرگ
گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱ فنجان
لیمو ترش ۱ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل سفید ۱ قاشق مرباخوری
پنیر موزارلا به مقدار کافی
روغن زیتون به مقدار کافی

آموزش پیتزا نیویورکی

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا نیویورکی خوشمزه، ابتدا گوشت را همراه با یک عدد پیاز در یک قابلمه با آب می‌گذاریم و سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم. اجازه می‌دهیم گوشت برای ۲ تا ۳ ساعت به آرامی بپزد.

مرحله دوم

بعد از اینکه زمان گذشت، گوشت را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس پیاز باقی‌مانده را به صورت حلقه‌های نازک خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا پیازها را همراه با مقداری روغن زیتون در یک تابه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا سرخ شوند. در این حین، خامه صبحانه را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

مرحله چهارم

زمانی که دور خامه شروع به جوشیدن کرد، فلفل سفید و آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا خامه غلیظ شود. سپس خمیر پیتزا را در سینی مخصوص پیتزا قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا روی خمیر را با یک لایه نازک از پنیر موزارلا می‌پوشانیم و گوشت ریش‌ریش شده را به صورت پخش روی پنیر می‌ریزیم. سپس خامه غلیظ شده را به آرامی روی آن می‌ریزیم تا گوشت و پنیر را به خوبی بپوشاند.

مرحله ششم

در این مرحله دوباره روی خامه را با مقداری پنیر پوشانده و پیازهای سرخ شده را روی آن قرار می‌دهیم. سپس سینی را به داخل فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم پنیر آب شود و روی آن طلایی شود. سپس آن را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله هفتم

نکته‌ای که باید توجه شود این است که پیتزا باید نرم بماند و نباید بیش از حد در فر بماند تا خشک شود. فقط تا زمانی که پنیر طلایی شود کافی است. در انتها پیتزا را برش زده و با سس سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا