مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا پاستا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیتزا پاستا

پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایتالیا است که از ترکیب اسپاگتی و انواع سس‌ها و مواد دیگر تهیه می‌شود. پیتزا نیز غذایی محبوب و سنتی ایتالیایی است که از نان و مواد مختلف روی آن درست می‌شود. در پیتزا پاستا، به جای مواد معمولی، ما از پاستا آبکش شده و پنیر استفاده می‌کنیم. می‌توانیم از سوسیس و سبزیجات برای تزیین روی پاستا استفاده کنیم که این کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. این غذا بسیار شیک و زیباست و می‌تواند به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها سرو شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه پیتزا پاستا، لطفا با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا ریز ۱ بسته
سس کچاپ به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
قارچ به مقدار لازم
گوجه به مقدار لازم
سالامی به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
پنیر گودا به مقدار لازم
مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد ۱ لیوان
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری

آموزش پیتزا پاستا

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا خوشمزه با پاستا، اول یک قابلمه بزرگ بردارید و مقداری آب داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس ماکارونی و کمی نمک به آب اضافه کنید. اجازه دهید که حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا ماکارونی خوب پخته شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه ماکارونی پخت، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس یک تابه بردارید و کمی روغن داخل آن بریزید و روی حرارت گرم کنید. پیاز را بشویید، پوست بکنید و خرد کنید. پیازهای خرد شده را داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید تا نرم و سبک شوند.

مرحله سوم

وقتی پیازها نرم شدند،

“““html

قارچ‌ها را شسته و به صورت ریز خرد می‌کنیم و به مخلوط اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب قارچ بخار شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. برای این پیتزا می‌توانیم از نان آماده استفاده کنیم یا خودمان خمیر پیتزا را درست کنیم.

مرحله چهارم

برای تهیه خمیر پیتزا یک کاسه برمی‌داریم و آرد، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. کم‌کم آب ولرم را اضافه می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید. سپس آن را کمی ورز می‌دهیم و حدود نیم ساعت به حال خود می‌گذاریم تا استراحت کند.

مرحله پنجم

داخل ظرف پیتزا را کمی چرب کرده و خمیر را درون آن پهن می‌کنیم. سپس پاستاهای آبکش شده را به طور کامل روی خمیر می‌ریزیم. مواد سرخ شده را روی پاستا می‌ریزیم. اگر دوست داشتیم، می‌توانیم سالامی را خرد کرده و روی پاستا بگذاریم.

مرحله ششم

می‌توانیم از هیچ‌کدام از این مواد استفاده نکنیم و فقط از پاستای ساده استفاده کنیم. سپس یک لایه پنیر موزارلا رنده شده و یک لایه پنیر گودا رنده شده روی پاستا می‌پاشیم و ظرف را در فر قرار می‌دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و خمیر پیتزا پخته و پنیر ذوب و طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا