مواد لازم و آموزش پیتزا پستو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیتزا پستو
پیتزا پستو یکی از پیتزاهای محبوب ایتالیاست که با مواد مختلف درست میشود. اگر میخواهید یاد بگیرید چگونه این پیتزا را درست کنید، به سایت آموزشی رضیم مراجعه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ریحان | ۱ لیوان |
مغز گردو | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | ۴ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
خمیر پیتزا | ۲ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ¼ لیوان |
مواد لازم برای روی پیتزا |
|
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۱۰ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر آویشن و پودر سیر | به مقدار کافی |
آموزش پیتزا پستو
مرحله اول
برای تهیه یک پیتزای پستو خوشمزه، ابتدا باید سس پستو را درست کنیم. برای این کار، ابتدا ریحان را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافیاش بریزد. سپس ریحان را همراه با مغز گردو داخل غذاساز میریزیم.
مرحله دوم
حالا پنیر پارمزان، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و سیر را به غذاساز اضافه میکنیم و همه چیز را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بعد از این، برای تهیه مواد روی پیتزا، فیلههای مرغ را به شکل نوارهای باریک برش میزنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، قارچها را پس از شستشو به صورت ورقهای نازک برش میزنیم. سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب گرم شود، و یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا کمی روغن زیتون به تابه اضافه میکنیم و فیلههای مرغ را در آن میگذاریم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر به تابه میزنیم و تفت میدهیم تا فیلههای مرغ کاملاً پخته و طلایی شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیر پیتزا را در سینی فر قرار میدهیم، بعد مقداری از سس پستو را روی آن میریزیم و با پشت قاشق به خوبی پخش میکنیم. سپس فیلههای مرغ سرخ شده را به طور یکنواخت روی خمیر پیتزا میچینیم.
مرحله ششم
حالا نوبت به قارچهای ورقهای و پنیر پیتزا است که به صورت یکنواخت روی خمیر پیتزا بریزیم. به همین ترتیب، پیتزاها را درست میکنیم و آنها را در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
مرحله هفتم
بعد از ۳۰ دقیقه، وقتی که پنیر پیتزا آب شد، گریل را روشن میکنیم و اجازه میدهیم پیتزا برای ۳ تا ۴ دقیقه گریل شود تا پنیر آن طلایی و خوشرنگ شود. وقتی پنیر طلایی شد، سینی را از فر خارج میکنیم.
مرحله هشتم
در نهایت، پیتزا را روی سینی سرو گذاشته و با پیتزا بر به اندازه و شکل دلخواه برش میزنیم. سپس میتوانیم پیتزا پستو را با سس دلخواه و کمی لیمو ترش تازه سرو کنیم. نوش جان!