مواد لازم و آموزش پیتزا پپرونی بدون خمیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیتزا پپرونی بدون خمیر
پیتزا پپرونی بدون خمیر یکی از دستورهای مشهور پیتزا است که به خاطر عدم وجود خمیر، سریعتر تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مراحل تهیه این پیتزا بدون خمیر، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
پپرونی | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل دلمه ای |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
سس کچاپ | به مقدار کافی |
قارچ | ۴ عدد |
آویشن | به مقدار کافی |
کنجد (اختیاری) | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
آموزش پیتزا پپرونی بدون خمیر
مرحله اول
برای تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر خوشمزه، ابتدا پوست سیب زمینیها را جدا کرده و آنها را شسته و به صورتی قطعه قطعه و یکدست خرد میکنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت متوسط میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری روغن مایع در تابه ریخته و صبر میکنیم تا روغن کاملاً داغ شود. سپس سیب زمینیها را داخل تابه میریزیم و تفت میدهیم تا کاملاً سرخ و طلایی شوند.
مرحله سوم
زمانی که سیب زمینیها سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون میآوریم و در سینی فر بهصورت کنار هم و بدون فاصله میچینیم تا کف سینی را بپوشاند. سپس با استفاده از گوشتکوب، سیب زمینیها را کمی میکوبیم تا به هم بچسبند.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری سس کچاپ را بهصورت یکنواخت روی سیب زمینیها میریزیم و با قاشق آن را روی همه قسمتها پخش میکنیم. سپس به دلخواه مقداری کنجد روی سیب زمینیها میپاشیم.
مرحله پنجم
اکنون نیمی از پنیر پیتزا را روی سیب زمینیها بهصورت یکنواخت میریزیم. سپس قارچها را شسته و بهصورت ورقهای برش میزنیم. در ادامه فلفل دلمهای را شسته و دانههای آن را خارج میکنیم و…
“““html
می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله فلفل دلمهای را به شکل نگینی ریز خرد میکنیم. سپس ورقههای قارچ را به همراه فلفل دلمهای ریز شده روی پنیر پیتزا پخش میکنیم. بعد از آن، ورقههای پپرونی را روی پیتزا میچینیم.
مرحله هفتم
حالا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و صبر میکنیم تا به خوبی گرم شود. سپس روی پپرونیها را با پنیر پیتزا میپوشانیم و گوجهفرنگیها را شسته و پوستشان را جدا میکنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، گوجهفرنگیها را به صورت نگینی خرد میکنیم و آنها را به همراه فلفل دلمهای روی پنیر پیتزا پخش میکنیم. برای بهتر شدن طعم، کمی پودر آویشن روی پیتزا میپاشیم.
مرحله نهم
حالا پیتزا پپرونی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزد. بعد از این زمان، گریل را روشن کرده و حرارت پایین را خاموش میکنیم.
مرحله دهم
در نهایت، سینی فر را به طبقه بالا منتقل میکنیم و اجازه میدهیم پیتزا به مدت 5 دقیقه گریل شود تا پنیر روی پیتزا خوشرنگ گردد. در پایان، پیتزا را از فر خارج کرده و به اندازه دلخواه برش میزنیم و با سس مورد علاقه سرو میکنیم. نوش جان.