مواد لازم و آموزش پیتزا پپرونی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی یکی از پیتزاهای محبوب در ایتالیا است که در بسیاری از نقاط دنیا شناخته شده است. این پیتزا به خاطر استفاده از سوسیس پپرونی به این نام شناخته میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این پیتزا را بیاموزید، در ادامه با ما همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس پپرونی | ۲۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
گوجهفرنگی | ۱ عدد |
فلفل دلمهای یا هالوپینو | ۱ عدد |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | به اندازه کافی |
دستور پخت پیتزا پپرونی
آماده سازی فلفل دلمه ای
برای درست کردن پیتزا پپرونی خوشمزه، ابتدا فلفل دلمهای را به خوبی شسته و کلاهک آن را جدا کنید. سپس داخل آن را خالی کرده و فلفل را به صورت ریز برش بزنید و در یک گوشه تخته آشپزخانه قرار دهید.
خرد کردن سوسیس و گوجه فرنگی
در این مرحله، سوسیسها را به صورت ورقهای برش دهید و گوجهفرنگی را نیز شسته و قسمت میوهای آن را خرد کنید و به صورت مکعبهای کوچک در یک بشقاب بریزید.
گرم کردن فر و آماده سازی خمیر پیتزا
سپس فر را روشن کنید و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. خمیر پیتزا را در یک قالب مناسب پهن کنید و با دست روی آن فشار دهید تا به اندازهی یکسانی برسد.
افزودن سس کچاپ و پنیر پیتزا
حال سس کچاپ را روی خمیر پیتزا بریزید و با قاشق به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. سپس، نیمی از پنیر پیتزا را روی سس ریخته و آن را به خوبی پخش کنید.
اضافه سایر مواد به خمیر پیتزا
سوسیسهای پپرونی، فلفل دلمهای و گوجهفرنگیهای خرد شده را به ترتیب و با نظم روی خمیر پیتزا بچینید. در آخر، به میزان دلخواه آویشن روی مواد پیتزا بپاشید و بقیه پنیر را روی آن بریزید.
قرار دادن در فر
مطمئن شوید که پنیر، تمام سطح مواد پیتزا را بپوشاند. سپس قالب را در فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا پنیر آب شود. برای طلایی شدن پنیر، حتماً از حالت گریل استفاده کنید.
سرو با سس کچاپ
اگر میخواهید سطح پیتزا خوب برشته شود، بعد از ۲۰ دقیقه، قالب را به طبقهی پایین فر منتقل کنید و گریل را روشن کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد. پیتزا پپرونی شما آماده است و میتوانید آن را با سس کچاپ سرو کنید.
نکات پخت پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی با قارچ
برای تهیه این پیتزا به روش ایتالیایی یا آمریکایی، فقط از سوسیس پپرونی استفاده میشود. ولی اگر دوست دارید، میتوانید از قارچ به عنوان ماده اضافی استفاده کنید. برای این مقدار مواد، ۱۰۰ گرم قارچ را به صورت ورقهای برش بزنید و روی پیتزا قرار دهید.
خمیر پیتزا خانگی
یکی از مهمترین قسمتهای پیتزا، خمیر آن است. اگر از خمیر آماده استفاده کنید، کیفیت پیتزای شما به پای پیتزاهای رستورانی نمیرسد. لذا، توصیه میشود که از خمیر خانگی استفاده کنید. برای مشاهده طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی، میتوانید به مطلب زیر مراجعه کنید.