مواد لازم و آموزش پیتزا کاسه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پیتزا کاسه ای
پیتزا کاسه ای نوعی پیتزا خوشمزه و جهانی است که برای هر نفر به صورت جداگانه سرو میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه پیتزا کاسهای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نان تست | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
ژامبون | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
سس گوجه فرنگی | به مقدار کافی |
سس مایونز | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن | به مقدار کافی |
آموزش پیتزا کاسه ای
مرحله اول
برای درست کردن پیتزا کاسه ای خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. سپس نان تست را با ژامبون به صورت مکعبی کوچک خرد میکنیم.
مرحله دوم
گوجه فرنگی را شسته و به صورت حلقهای برش میزنیم. نان تست را به دو کاسه که مناسب حرارت است، میریزیم. حالا تخممرغها را به کاسهها اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
مرحله سوم
مقداری نمک، فلفل و پودر آویشن به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا تخممرغها خوب مخلوط شوند. سپس ژامبونهای خرد شده را داخل کاسهها میریزیم و حلقههای گوجه فرنگی را روی آنها قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا کمی سس کچاپ و سس مایونز به کاسهها اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس روی مواد را با پنیر پیتزا پوشانده و مقداری ذرت روی آن میپاشیم. کاسهها را در فر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم پیتزاها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر بمانند تا پنیر ذوب شود. سپس دما را افزایش داده و پنیرها را کمی گریل میکنیم تا روی آنها طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله ششم
اگر دوست دارید، میتوانید مقداری قارچ، فلفل دلمهای یا سوسیس به مخلوط پیتزا کاسهای اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه، کاسهها را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!