مواد لازم و آموزش پیتزا کالزونه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیتزا کالزونه
پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که میتوان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری این آشپزی ایتالیایی، تا انتها با رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
آرد سفید | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر ولرم | ۲۵۰ میلی لیتر |
روغن مایع | ۶ قاشق سوپخوری |
مایه خمیر فوری | ۱ قاشق سوپخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق سوپخوری |
مواد میانی پیتزا | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۲۵۰ گرم |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت پیتزا کالزونه
مرحله اول
برای درست کردن پیتزا کالزونه ایتالیایی، ابتدا شکر را با خمیر مایه فوری و شیر ولرم در یک کاسه مخلوط میکنیم. سپس درب کاسه را میگذاریم و آن را به مدت ۷ دقیقه در جایی گرم قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن مایع، نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس خمیر مایهای که عمل آمده را به این مخلوط اضافه میکنیم. بعد از آن، آرد را دوباره الک کرده و کم کم به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را با یک قاشق چوبی مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود. سپس روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به آنجا منتقل میکنیم. بعد از آن، خمیر را با دست به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا به خوبی یکدست شود.
مرحله چهارم
اکنون یک کاسه مناسب را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را در وسط کاسه قرار میدهیم. سپس…
“““html
به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت خمیر را در جایی گرم قرار میدهیم تا ور بیاید و حجمش دو برابر شود.
مرحله پنجم
در این حین، سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک و فلفل داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا بپزد. وقتی گوشت مرغ پخت، آن را به صورت ریشریش خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله ششم
حالا قارچ را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت میدهیم تا آب اضافیاش کاملاً کشیده شود. سپس گوشت مرغ را به آن اضافه کرده و مقداری ادویه نیز میزنیم و با هم مخلوط میکنیم تا خوب یکدست شوند.
مرحله هفتم
وقتی خمیر آماده شد، آن را روی سطح کار ورز میدهیم تا هوای اضافیاش خارج شود. بعد، خمیر را به چونههای کوچکتر تقسیم کرده و هر چانه را به شکل دایره به آرامی باز میکنیم.
مرحله هشتم
حالا نصف خمیر را با سس پیتزا پوشش میدهیم. سپس مقداری از مخلوط قارچ و مرغ روی خمیر میریزیم و کمی آویشن و پنیر پیتزا نیز روی آنها میپاشیم. بعد، نصف دیگر خمیر را روی مواد میگذاریم و لبههای آن را مانند پیراشکی روی هم قرار میدهیم.
مرحله نهم
در این مرحله، لبههای خمیر را با چنگال به هم میچسبانیم. همین کار را برای تمام پیتزاها انجام میدهیم و سپس آنها را در سینی فر میچینیم. بعد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود.
مرحله دهم
حالا روی پیتزاها را با پنیر میپوشانیم و برای تزئین میتوانیم از قارچ یا فلفل دلمهای خرد شده استفاده کنیم. حالا پیتزاها را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا آماده شوند. برای اینکه پنیر روی پیتزا طلایی شود، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم.