مواد لازم و آموزش پیده سوسیس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیده سوسیس
پیده سوسیس یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ترکهاست که با مواد مختلف تهیه میشود. برای کسب اطلاعات کامل و مراحل درست کردن پیده سوسیس، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
آرد | ۳ لیوان |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
آب ولرم | ۱ لیوان |
نمک | ۱ پینچ |
روغن مایع | ¼ لیوان |
مواد لازم میانی پیده |
|
سوسیس | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل سبز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
کنجد | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه | به مقدار کافی |
آموزش پیده سوسیس
مرحله اول
برای درست کردن پیده سوسیس خوشمزه، اول از همه باید خمیر را آماده کنیم. برای این کار، خمیر مایه را با شکر، شیر خشک، آب ولرم و نمک به همراه یک لیوان از آرد داخل یک کاسه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا بگذارید مایه کمی استراحت کند، حدود ۵ دقیقه. بعد از این زمان، باقیمانده آرد و روغن مایع را به آن اضافه کرده و به خوبی با دست ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیف شود.
مرحله سوم
پس از ورز دادن، خمیر را به قطعات یکنواخت تقسیم میکنیم و با وردنه به شکل بیضی باز میکنیم. حالا هر تکه خمیر را به شکل قایق در میآوریم و دو سر آن را به هم میچسبانیم.
مرحله چهارم
سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود. در این فاصله، مواد میانی را آماده میکنیم. برای این کار، سوسیسها و پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم.
مرحله پنجم
در ادامه، یک تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم. سپس سوسیسها را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا سرخ شوند و بعد آنها را از تابه خارج میکنیم.
مرحله ششم
حالا پیاز را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. بعد فلفل سبز را به شکل ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. پس از کمی تفت دادن، رب گوجهفرنگی را هم اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
وقتی بوی خامی رب از بین رفت، سوسیسهای سرخ شده را با نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله هشتم
حال مقداری پنیر پیتزا را به طور یکنواخت درون خمیرها میریزیم و سپس مواد میانی را روی آن میگذاریم. یک سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرها را با فاصله درون سینی قرار میدهیم.
مرحله نهم
حالا روی خمیرها را با کیسه فریزر میپوشانیم و اجازه میدهیم حدود ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا حجم بگیرند. بعد از این زمان، لبههای خمیر را با تخممرغ رومال کرده و کمی کنجد روی آن میپاشیم.
مرحله دهم
سینی را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا پیدهها کاملاً بپزند. در ۱۰ دقیقه آخر پخت، گریل را روشن میکنیم تا روی پنیر پیتزا برشته شود و لبههای خمیر طلایی و خوشرنگ گردد. نوش جان.