مواد لازم و آموزش پیده مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیده مرغ
پیده یک غذای ترکی بسیار خوشمزه است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد. افرادی که به ترکیه سفر کردهاند، حتماً این غذا را امتحان کرده یا نام آن را شنیدهاند. در ترکیه، رستورانهایی وجود دارند که به طور ویژه این غذا را تهیه میکنند و به آنها پیدهسرا میگویند. پیده که گاهی به نام پیتزا ترکی هم شناخته میشود، با نانی ترد و نازک و مخلفات مختلف در تنورهای زغالی پخته میشود. معمولاً خمیر آن را به شکل قایق در میآورند و داخل آن را با مرغ و دیگر موادی که دوست دارند پر میکنند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه پیده مرغ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پیده مرغ | |
آرد | ۳۵۰ گرم |
خمیر مایه | ۹ گرم |
شکر | ۱۰ گرم |
آب ولرم | ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم |
نمک | ۶ گرم |
روغن زیتون | ۲۰ گرم |
سینه مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمهای رنگی | به میزان لازم |
قارچ | ۱۰ عدد |
پول بیبر و اوریگانو و آویشن | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | چند شاخه |
تخممرغ جهت رومال | ۱ عدد |
شیر جهت رومال | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش پیده مرغ
مرحله اول
برای تهیه یک پیده خوشمزه با مرغ، ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم و به آرامی آب اضافه میکنیم تا خمیر شکل بگیرد. سپس روغن زیتون را اضافه کرده و به خوبی ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود.
“`
مرحله دوم
برای شروع، تکهای از خمیر را با دستان خود باز میکنیم. باید آنقدر نازک باشد که پاره نشود، اگر اینطور است، یعنی خمیر به خوبی ورز داده شده است. حالا بیایید برای نیم ساعت به خمیر استراحت بدهیم. بعد از آن، خمیر را به سه قسمت تقسیم میکنیم.
مرحله سوم
قسمتهای خمیر را گرد میکنیم و دوباره به آنها یک ربع استراحت میدهیم. در این فاصله، مواد میانی خمیر را آماده میکنیم. برای شروع، پیازها را شسته و پوست میگیریم و به صورت خلالی ریز خرد میکنیم. سپس این پیازها را در روغن روی حرارت قرار میدهیم و کمی تفت میدهیم.
مرحله چهارم
حال، باید سینه مرغ خرد شده و سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنیم. همه مواد را خوب تفت میدهیم تا با هم مخلوط شوند. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، فلفل دلمهای رنگی را به مواد اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس، قارچهای خرد شده و ادویهجات را به مخلوط اضافه میکنیم. این ادویهها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، اوریگانو، آویشن و جعفری خرد شده است. بعد خمیر را به شکل بیضی باز میکنیم و مواد آمادهشده را در وسط آن میریزیم.
مرحله ششم
حالا باید دور خمیر را به سمت وسط جمع کنیم. وقتی همه خمیرها را آماده کردیم، روی آنها کمی پنیر پیتزا و سپس کمی فلفل دلمهای رنگی میریزیم و دوباره به خمیرها یک ربع استراحت نهایی میدهیم.
مرحله هفتم
بعد از این استراحت، تخممرغ و کمی شیر را با هم مخلوط کرده و روی خمیرها میمالیم. سپس خمیرها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم. وقتی پیدهها پخته شد، آنها را از فر خارج کرده و در حالی که داغ هستند، سرو میکنیم.