مواد لازم و آموزش پیده چانتیک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیده چانتیک
پیده چانتیک یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی کشور ترکیه است که با مواد مختلف درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این پیده خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله بیاموزید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
آب ولرم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۴٫۵ لیوان |
مواد میانی پیده | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
فلفل سبز | ۴ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه پیده چانتیک
مرحله اول
برای درست کردن پیده چانتیک اول از همه، آب، شیر و روغن را داخل یک ظرف مناسب بریزید. سپس خمیر مایه فوری و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، نمک را به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید. بعد آرد را کمکم به مواد داخل ظرف الک کنید. سپس با یک لیسک مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
مرحله سوم
زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، باید اضافه کردن آرد را متوقف کنید و…
“““html
کنیم، سپس کاسهای که خمیر در آن است را کمی چرب میکنیم و خمیر را به شکل چونه درمیآوریم و درون کاسه قرار میدهیم. سپس روی آن را با سلفون میپوشانیم.
مرحله چهارم
حال خمیر را در محیط قرار میدهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت استراحت کند. در همین زمان، مواد میانی پیده را آماده میکنیم. برای این کار، پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با کمی روغن در یک تابه مناسب میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، پیازها را کمی تفت میدهیم تا سبک شوند. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند. سپس فلفلها را خرد کرده و همراه با کمی ادویه به تابه میافزاییم.
مرحله ششم
فلفلها را نیز کمی تفت میدهیم تا نرم شوند، سپس گوجهفرنگیها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه رب گوجهفرنگی به تابه اضافه میکنیم. سپس مواد را کمی تفت میدهیم تا خامی رب گوجهفرنگی گرفته شود.
مرحله هفتم
در آخر مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و مواد را تفت میدهیم تا آب اضافی آنها کشیده شود. سپس تابه را از روی حرارت کنار میگذاریم و اجازه میدهیم مواد خنک شوند. بعدها خمیر را کمی ورز میدهیم تا هوای اضافی آن خارج شود.
مرحله هشتم
در این مرحله، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه میدهیم گرم شود. سپس به اندازه یک نارنگی از خمیر برمیداریم و با ته لیوان وسط آن را گود میکنیم. سپس به ترتیب درون سینی فر میچینیم.
مرحله نهم
تمام خمیر را به همین شکل آماده میکنیم، سپس داخل گودی خمیرها را با مواد گوشتی پر میکنیم. در نهایت سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا پیدهها پخته شوند. سپس از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو میکنیم.