مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیده گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیده گوشت

پیده گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و خاص ترکیه است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذا نیز سرو کرد. برای آشنایی با این دستور پخت خوشمزه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر پیده
آرد سفید ۳٫۵ لیوان
شیر ولرم ۱ لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه خمیر پیده

مرحله اول

برای تهیه نان پیده، ابتدا شیر ولرم، شکر و مایه خمیر فوری را در یک ظرف مناسب مخلوط کرده و درب ظرف را می‌پوشانیم. سپس آن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می‌دهیم تا خمیر مایه فعالیت کند.

مرحله دوم

پس از اینکه خمیر مایه آماده شد، آن را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می‌کنیم. سفیده را به خمیر مایه اضافه می‌کنیم و زرده را برای رومال کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

اکنون روغن و نمک را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس آرد را دو بار الک می‌کنیم و به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم تا یک خمیر نرم و یکنواخت بدست آید.

مرحله چهارم

خمیر را جمع کرده و در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یک جای گرم می‌گذاریم تا خمیر استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را روی سطح کار منتقل می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را کمی ورز می‌دهیم تا پف آن گرفته شود. سپس خمیر را به چونه‌های ۵۰ گرمی تقسیم می‌کنیم. سینی فر را با کمی روغن مایع چرب کرده و چونه‌ها را با وردنه به شکل گرد باز می‌کنیم و در سینی چیده می‌شوند.

مرحله ششم

حالا روی خمیرها را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم تا خشک نشوند. سپس به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت می‌کنیم تا خمیرها بهتر ور بیایند. در این زمان، آماده کردن مواد میانی پیده‌ها را آغاز می‌کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی “““html ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پیده گوشت

مرحله اول

برای درست کردن پیده گوشت ترکیه ای، ابتدا پیاز را به شکل کوچک خرد می‌کنیم. سپس پیاز را با کمی روغن در یک تابه گرم می‌کنیم تا نرم شود. بعد از آن کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر هم تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

حالا گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه‌ای و جعفری را به طور ریز خرد می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس نصف فنجان آب اضافه کرده و درب تابه را می‌گذاریم تا مواد بپزند. حالا به سراغ درست کردن خمیرها می‌رویم.

مرحله چهارم

در این مرحله، با ته لیوان وسط خمیرها یک فرورفتگی گرد ایجاد می‌کنیم. سپس این فرورفتگی را با مواد گوشتی پر می‌کنیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم. بعد از آماده کردن تمام خمیرها، روی آن‌ها را دوباره با پارچه می‌پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم استراحت کنند.

مرحله پنجم

حالا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس بعد از اینکه خمیرها استراحت کردند، با دست کمی روی قسمت وسط که گوشت قرار داده‌ایم فشار می‌دهیم و بعد روی خمیرها را با زرده تخم‌مرغ رومال می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش پیده گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله ششم

در این مرحله سینی را به داخل فر می‌گذاریم تا نان‌ها بپزند. این کار حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. بعد از آن، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی نان‌ها طلایی رنگ شود. سپس نان‌ها را با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا