مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیراسا تاواسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیراسا تاواسی

پیراسا تاواسی یکی از کوکوهای سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با تره فرنگی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و گام به گام این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تره فرنگی ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ذرت ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

آموزش پیراسا تاواسی

مرحله اول

برای درست کردن پیراسا تاواسی خوشمزه ابتدا تره فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش می‌زنیم و در یک کاسه می‌گذاریم. سپس کاسه را با آب سرد پر می‌کنیم تا خاک و گل تره فرنگی‌ها خارج شود.

مرحله دوم

حالا تره فرنگی‌ها را در یک آبکش می‌ریزیم و خوب آبکشی می‌کنیم تا آب اضافی آنها برود. یادتان باشد می‌توانید از برگ‌های تره فرنگی نیز برای درست کردن پیراسا تاواسی استفاده کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، تخم مرغ‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس آرد ذرت را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

حالا به مخلوط تخم مرغ، آرد ذرت را اضافه می‌کنیم تا گلوله نشود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه کرده و یکبار دیگر مخلوط می‌کنیم. در انتها تره فرنگی‌ها را به این ترکیب می‌افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله، یک تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع داخل آن می‌ریزیم تا گرم شود. سپس مایه پیراسا تاواسی را در تابه می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم.

مرحله ششم

اجازه می‌دهیم یک طرف پیراسا تاواسی کاملاً طلایی و سرخ شود تا خودش را بگیرد. بعد یک بشقاب روی تابه می‌گذاریم و آن را برمی‌گردانیم. سپس دوباره آن را به طرفی که پخته نشده در تابه می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در نهایت اجازه می‌دهیم طرف دیگر پیراسا تاواسی نیز کاملاً سرخ و طلایی شود و خودش را بگیرد. وقتی پیراسا تاواسی کاملاً پخته شد، آن را از تابه خارج می‌کنیم و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم و با نان تازه سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا