آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پیراشکی فوری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیراشکی فوری

پیراشکی یکی از دسرهای محبوب در سراسر دنیا است که در کشورهای مختلف تهیه می‌شود. این دسر می‌تواند با کرم یا به صورت ساده درست شود. در دستور پخت معمولی پیراشکی، از خمیر مایه استفاده می‌شود که نیاز دارد تا خمیر زمان بگیرد و عمل بیاید. اما در دستور پیراشکی فوری، به جای خمیر مایه، از بکینگ پودر استفاده می‌شود، که باعث می‌شود نیاز به زمان نباشد و پیراشکی در مدت زمان کمتری آماده شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله پیراشکی فوری، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پیراشکی فوری
آرد ۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۵ قاشق غذا خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۴ قاشق چای خوری
کره ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد

آموزش پیراشکی فوری

مرحله اول

برای درست کردن پیراشکی خوشمزه و پف‌دار به صورت فوری، در ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک کاسه قرار می‌دهیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شوند. سپس کره را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا ترکیب یکنواختی شکل بگیرد.

مرحله دوم

در این مرحله، شیر را به همراه آرد، بکینگ پودر و نمک اضافه می‌کنیم و تمام مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا به غلظت مناسب برسیم. غلظت خمیر باید به اندازه‌ای باشد که بتوان آن را با قیف خارج کرد.

مرحله سوم

مواد را داخل قیف می‌ریزیم. سپس یک تابه را با مقداری روغن در حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. بعد مواد را با قیف یا دو قاشق به آرامی درون روغن می‌ریزیم و سرخ کردن را آغاز می‌کنیم. حرارت را کم می‌کنیم تا پیراشکی‌ها به خوبی بپزند و سرخ شوند.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که این پیراشکی‌ها داخل نرم و بیرون ترد خواهند بود. می‌توانید به جای بکینگ پودر از جوش شیرین نیز استفاده کنید. سپس پیراشکی‌های سرخ شده را در یک ظرف قرار می‌دهیم و با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا