مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیراشکی قارچ و اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیراشکی قارچ و اسفناج

پیراشکی قارچ و اسفناج یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. اگر می‌خواهید به طور کامل و مرحله به مرحله آموزش درست کردن پیراشکی قارچ و اسفناج را یاد بگیرید، ادامه این مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم پیراشکی قارچ و اسفناج
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
قارچ ۲۵۰ گرم
خمیر آماده پیراشکی ۱ بسته
فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار کافی
نمک و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش پیراشکی قارچ و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج خوشمزه، ابتدا قارچ‌ها را شسته و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس قارچ و پیاز را به صورت ریز خرد کنید. اسفناج را هم شسته و بخوبی ریز کنید.

مرحله دوم

حالا یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. بعد از آن مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله سیر را ریز رنده کرده و به تابه اضافه کنید تا عطر آن آزاد شود. بعد از آن قارچ‌ها را به همراه نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا ادویه‌ها بپزید.

مرحله چهارم

حالا حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید آب قارچ‌ها تبخیر شود. سپس اسفناج را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ اسفناج تغییر کند. فر را هم روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

مرحله پنجم

بعد از گرم شدن فر، تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد کمی خنک شود. سپس مقداری از مواد را در مرکز خمیر پیراشکی قرار دهید و لبه‌های آن را با هم فشار دهید.

مرحله ششم

حالا لبه‌های خمیر را با چنگال خوب فشار دهید تا مواد داخل پیراشکی نریزند. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس پیراشکی‌ها را درون سینی قرار دهید. سینی را در وسط فر قرار دهید.

مرحله هفتم

اجازه دهید پیراشکی‌ها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و طلایی شوند. اگر دوست دارید، می‌توانید آن‌ها را در روغن سرخ کنید یا از پنیر پیتزا درون پیراشکی‌ها استفاده کنید.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه، سینی را از فر خارج کنید و پیراشکی‌ها را در یک ظرف قرار دهید. در نهایت مقداری جعفری خرد شده روی پیراشکی‌ها بریزید و آن‌ها را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا