مواد لازم و آموزش پیراشکی لقمه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پیراشکی لقمه ای
پیراشکی لقمه ای یک نوع شیرینی خوشمزه است که خیلی ها آن را دوست دارند و می تواند میان وعده خوبی باشد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این پیراشکی خوشمزه، تا آخر با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پیراشکی لقمه ای |
|
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
ماست سفت | ½ لیوان |
آرد سفید | ۱ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آموزش پیراشکی لقمه ای
مرحله اول
برای درست کردن پیراشکی لقمه ای خوشمزه، ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه متوسط می شکنیم و شکر را به آن اضافه می کنیم. بعد با همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه هم می زنیم تا حجم بگیرد و رنگش روشن شود.
مرحله دوم
سپس ماست و وانیل را به این مخلوط اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. بعد باید آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنیم و آرام آرام به مخلوط اضافه کنیم.
مرحله سوم
با کمک یک لیسک، مواد را به آرامی و دورانی هم می زنیم تا خمیر پیراشکی یکدست شود. توجه کنید که نیازی به ورز دادن نیست و بافت خمیر نه سفت است و نه خیلی رقیق.
مرحله چهارم
اگر خمیر خیلی سفت شده باشد، می توانید مقداری ماست بیشتر به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه ای که پیراشکی ها در آن غوطه ور شوند، روغن مایع بریزید.
مرحله پنجم
اجازه دهید روغن داغ شود. سپس برای راحتی کار، خمیر پیراشکی را داخل یک قیف یک بار مصرف بریزید و به اندازه یک بند انگشت از آن را با قیچی چرب شده به داخل روغن بریزید.
مرحله ششم
حالا با استفاده از قاشق، روی پیراشکی ها روغن داغ می ریزیم تا پف کنند و رنگشان طلایی شود. مهم است که حرارت همیشه ملایم باشد تا پیراشکی ها خوب پخته شوند. وقتی رنگ آن ها طلایی شد، آن ها را از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله هفتم
پیراشکی ها را روی یک دستمال نرم قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها جذب شود و سپس در ظرف مورد نظر می چینیم. در نهایت، می توانیم آن ها را با سس شکلات تزیین کرده و سرو کنیم. نوش جان!