مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیراشکی مارپیچی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیراشکی مارپیچی مرغ

پیراشکی یک نوع غذای خوشمزه و شبیه ساندویچ است که از خمیر و یک مایه گوشتی درست می‌شود. در این دستور پخت، خمیر به تنهایی آماده می‌شود و با گوشت مرغ و سبزیجات پر می‌شود. سپس این خمیر به شکل مارپیچ در قالب قرار می‌گیرد و در فر پخته می‌شود. این غذا شبیه به بورک ترکی است. شما می‌توانید هر نوع موادی که دوست دارید را داخل خمیر قرار دهید. در این دستور ما از مرغ پخته و سبزیجاتی مثل فلفل دلمه‌ای و قارچ استفاده کرده‌ایم. همچنین، اگر دوست دارید، می‌توانید مرغ را حذف کرده و فقط با سبزیجات پیراشکی درست کنید. برای یادگیری طرز تهیه پیراشکی مارپیچی مرغ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱ لیوان
آرد ۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق غذا خوری
زردچوبه کمی
مواد داخل پیراشکی
مرغ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
مواد رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

آموزش پیراشکی مارپیچی مرغ

مرحله 1

برای شروع کار، ابتدا مواد لازم را آماده کنید. تخم‌مرغ و شیر ولرم را در یک کاسه بکوبید تا خوب مخلوط شوند. سپس روغن مایع را اضافه کنید. در یک کاسه دیگر، آرد را با خمیر مایه، شکر، نمک و زردچوبه مخلوط کنید. بعد از اینکه همه مواد را آماده کردید، مخلوط مایع را به تدریج به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

مرحله 2

خمیر را روی یک سطح صاف بگذارید و آن را کمی ورز بدهید تا نرم و لطیف شود. سپس خمیر را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید. بگذارید خمیر حدود یک ساعت در محیط گرم بماند تا بپزد.

مرحله 3

در این مدت، می‌توانید مایه داخل پیراشکی را آماده کنید. مرغ پخته شده را ریز خرد کنید و فلفل دلمه‌ای و قارچ را نیز به قطعات کوچک برش دهید. سپس این مواد را با هم خوب مخلوط کنید و به اصطلاح تفت دهید تا نرم شوند. در آخر، پنیر پیتزا را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4

پس از اینکه خمیر پف کرد، آن را به شکل مستطیل نازک پهن کنید. سپس مواد داخل پیراشکی را به صورت یکنواخت روی خمیر پخش کنید و از یک طرف خمیر را رول کنید تا شبیه مارپیچ شود. بعد از اینکه تمام خمیر را رول کردید، آن را به صورت حلزونی در قالب بچینید.

مرحله 5

قالب را در فر گرم شده قرار دهید و بگذارید پیراشکی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا طلایی و خوشمزه شود. برای براق شدن روی پیراشکی، قبل از گذاشتن آن در فر، زرده تخم‌مرغ، شیر و زعفران دم کرده را به عنوان رومال روی آن بزنید.

مرحله 6

بعد از پخت، پیراشکی را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را برش زده و سرو کنید. امیدواریم این پیراشکی خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید!

“`html

مرحله اول

برای درست کردن پیراشکی مرغ خوشمزه، ابتدا خمیر مایه را به همراه شکر و شیر ولرم در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم. سپس درب کاسه را می‌گذاریم و آن را به مدت ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا خمیر مایه فعال شود.

مرحله دوم

بعد از این، در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، روغن و زردچوبه را با هم ترکیب می‌کنیم. سپس خمیر مایه‌ای که فعال شده است را هم به آن اضافه می‌کنیم. نمک را هم اضافه کرده و کم‌کم آرد را می‌ریزیم تا یک خمیر نرم و نچسب به دست بیاید.

مرحله سوم

اگر دستگاه همزن با تیغه مخصوص خمیرزن دارید، می‌توانید از آن برای ورز دادن خمیر استفاده کنید. در غیر این صورت، با دست حدود ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید. کف یک ظرف را چرب کرده و خمیر را در آن می‌گذاریم. روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و در جای گرم قرار می‌دهیم تا به مدت ۲ ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم

در این مدت، مواد داخل پیراشکی را آماده می‌کنیم. ابتدا مرغ را به قطعات کوچک برش می‌زنیم و با پیاز و ادویه می‌گذاریم بپزد. سپس مرغ پخته شده را خرد می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن در آن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

وقتی روغن گرم شد، مرغ را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کرده و همراه با نمک و ادویه تفت می‌دهیم تا کمی نرم شود. بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. وقتی که خمیر استراحت کرد، سطح کار را آردپاشی می‌کنیم. سپس با وردنه خمیر را به شکل مستطیل درمی‌آوریم و برش‌های بلند بر روی آن می‌زنیم.

مواد لازم و آموزش پیراشکی مارپیچی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله هفتم

در این مرحله، مواد گوشتی را به صورت یکنواخت روی خمیر می‌ریزیم. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید پنیر پیتزا رنده شده هم روی آن بریزید. دو طرف خمیر را به هم می‌چسبانیم تا به شکل لوله درآید. کف یک قالب را چرب می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس لوله خمیری را به شکل مارپیچ درون قالب قرار می‌دهیم. یک کاسه کوچک برمی‌داریم و زرده تخم‌مرغ، شیر و زعفران را در آن می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس با فرچه روی خمیر را رومال می‌کنیم.

مرحله نهم

روی خمیر کنجد می‌پاشیم و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا روی پیراشکی طلایی و خوش رنگ شود. همچنین یک کاسه آب در داخل فر قرار می‌دهیم تا خمیر خشک نشود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا