مواد لازم و آموزش پیراشکی هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیراشکی هندی
حتی اگر شما به میزان کالری غذا توجه دارید، گاهی خوب است که یک وعده خوشمزه و پرکالری را برای خودتان آماده کنید. پیراشکی هندی غذایی است که خیلی محبوب است و جالب اینجاست که ادویههای آن میتوانند متابولیسم بدن شما را افزایش دهند و انرژی خوبی به شما بدهند تا بتوانید روز خود را بگذرانید. در بسیاری از خانوادههای ایرانی، بچهها معمولاً دوست دارند از غذاهای فست فودی بخورند. شما میتوانید این غذا را در خانه درست کنید و مطمئن باشید که فرزندانتان از ترکیب خوشمزه سبزیجات و نان پیراشکی با سس گوجه فرنگی لذت خواهند برد. همچنین، پیراشکی هندی انتخاب خوبی برای مهمانیها و مناسبتهای خاص است و شما میتوانید آن را به تعداد زیاد درست کنید و در میز پذیرایی به همراه ریحان تازه، گوجه و زیتون قرار دهید و جشن خوبی برای عزیزان خود بسازید. اگر مشغول هستید و به دنبال یک غذای سبک و خوشمزه برای ناهار در محل کار هستید، میتوانید پیراشکی هندی را از شب قبل آماده کرده و روز بعد نوش جان کنید.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر | |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
فلفل تند | 3 عدد |
قارچ | 4 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق مرباخوری |
جعفری | 1 دسته کوچک |
نودل | 1 بسته |
نان تست | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
ادویه کاری | 1 قاشق چایخوری |
پودر سوخاری | به مقدار کافی |
آموزش پیراشکی هندی
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی هندی خوشمزه، ابتدا یک تابه روی حرارت قرار دهید و کف آن را با یک یا دو قاشق غذاخوری روغن مایع چرب کنید. وقتی روغن گرم شد، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله…
“““html
پیاز را خوب تفت دهید تا رنگش طلایی شود. سپس به ترتیب گوجه فرنگی، قارچ و فلفل خرد شده را به آن اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید. در نهایت، رب گوجهفرنگی را به همراه ادویههای دلخواه و کمی کاری به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا همه چیز را دوباره تفت دهید تا بوی رب از بین برود و طعم آن به خوبی با مواد دیگر ترکیب شود. یک لیوان آب به ترکیب اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس یک عدد نودل را به مواد اضافه کنید و درب تابه را دوباره بگذارید تا نودلها بپزند.
مرحله چهارم
در پایان، جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. حالا باید کنارههای نان تست را با چاقو جدا کنید. برای نرم شدن نان، آن را داخل یک لیوان آب بزنید و سپس یک قاشق از مواد را وسط نان خیس شده بگذارید.
مرحله پنجم
حالا نان را به شکلهای مختلف (مثل مربع یا بیضی) فرم دهید. در مرحله بعدی، مقداری پودر سوخاری در یک ظرف بریزید و پیراشکیها را در آن بغلتانید. یک قابلمه را روی گاز بگذارید و کف آن را با روغن چرب کنید.
مرحله ششم
حالا پیراشکیها را داخل قابلمه بریزید و آنها را از هر سمت سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، پیراشکیها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس آنها را در ظرفی بچینید و بشقاب را با گوجهگیلاسی و سبزیجات تزئین کنید و نوش جان نمایید.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که در این روش برای تهیه پیراشکی نیاز به آماده کردن خمیر نیست و میتوانید به جای نان تست از خمیر آماده پیراشکی هم استفاده کنید که این کار باعث خوشمزهتر شدن پیراشکیها میشود.