مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیراشکی چیع بورک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیراشکی چیع بورک

پیراشکی یکی از غذاهای لذیذ و ساده است که از خمیری تهیه می‌شود که با مایه گوشت پر می‌شود. در این دستور، مایه گوشت داخل خمیر قرار می‌گیرد و سپس سرخ می‌شود. ویژگی خاص این پیراشکی این است که از گوشت چرخ کرده خام استفاده می‌شود و مواد گوشت در هنگام سرخ کردن پخته می‌شوند. همچنین نان این پیراشکی تردتر از بقیه پیراشکی‌ها و شبیه به بورک است. این غذا را می‌توان به عنوان پیش‌غذا یا خوراکی برای مهمانی‌ها تهیه کرد. برای دریافت آموزش کامل و مرحله به مرحله پیراشکی چیع بورک، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پیراشکی چیع بورک
آرد ۳ لیوان
آب گرم ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
سرکه ۲ قاشق غذا خوری
مواد میانی
گوشت گوساله چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
آب سه چهارم استکان
روغن برای سرخ کرده نصف لیوان

آموزش پیراشکی چیع بورک

مرحله اول

برای درست کردن پیراشکی خوشمزه چیع بورک به روش ترکیه‌ای، ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس پیاز را شسته و پوست کندن و رنده می‌کنیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا فلفل سیاه و نمک و نیم استکان آب را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس در یک کاسه جدید، آب گرم، نمک و سرکه را مخلوط می‌کنیم و به تدریج آرد را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

خمیر را خوب ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. روی سطح کار کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را به چند چانه تقسیم می‌کنیم. هر چانه را با غلتک یا وردنه به اندازه یک بشقاب باز می‌کنیم.

مرحله چهارم

اگر دوست داریم پیراشکی تردتری داشته باشیم، باید خمیر را نازک‌تر بپزنیم. خمیر را به ضخامت متوسط باز کرده و مایه گوشت آماده را وسط آن قرار می‌دهیم و سپس خمیر را تا می‌کنیم. برای اینکه لبه‌های پیراشکی خوب بچسبند می‌توانیم از یک کاتر یا چاقو استفاده کنیم.

مرحله پنجم

حالا روغن را در یک تابه عمیق می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس پیراشکی‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن، آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و سپس در یک ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا